2777
2789

واقعا الان میفهمم داشتن خانواده سختگیر و سنتی چه بلایی میتونه سر آدم بیاره من حتی نمیدونم چجوری کنکور ثبت نام کنم و کارت ورود به جلسه رو بگیرم 

هی موندم تو خونه اجتماعی که نشدم که هیچ هیوی یاد نگرفتم از کار های اجتماعی هیچی نمیدونم 

فقط درس خوندم و با کامپیوتر بازی کردم 

وقتی این چیزهای ساده رو همکلاسی ها و دوستام بهم میگن واقعا خجالت میکشم اصلا میخام خودکشی کنم مگه میشه اینجوری زندگی کرد آخه

از الان به بعد یاد بگیر 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربی کاش هیچوقت نمی‌رفتم و به حرف فامیل و خانواده گوش نمیدادم 

برای ثبت نام کنکور شناسنامه و یه عکس سه در چهار  و معدل دهم و یادزهم و کد پستی خونتون رو میبری کافینت . 

ثبت نام میکنی و یک هفته مونده به کنکور باید بری کارت کنکور بگیری . 

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

برای ثبت نام کنکور شناسنامه و یه عکس سه در چهار  و معدل دهم و یادزهم و کد پستی خونتون رو ...

اگه پشت کنکور هستی معدل دوازدهم هم نیازه

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

واقعا دوستانه میگم یه فکری برای خودت بکن من سر همین داستانا مجبور شدم دوستم بزارم کنار با اینکه خیلی بهم وابسته بود . بیرون که نمیتونست بیاد ، داداشش مرد گنده تو راه مدرسه میوفتاد دنبالش :/ چندبار فکر کردم مزاحمه خواستم دعوا بگیرم بعدا فهمیدم ... .

ساده ترین رفتار هارو نمیدونست نباید انجام بده ، یه حرفایی نباید بزنه ، میدونست ناراحت شدی اما نمی‌فهمید چیکار کرده حتی اگه براش توضیح می‌دادی . 

الآنم نمی‌دونم دانشگاه قبول شد یا نه اما می‌دونم تو دانشگاه هم قراره بهمش سخت بگذره . با تشکر از خانواده اش 👌🏻✨

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨