2777
2789
عنوان

چرا من از همه چی عقبم چرا هیچی نمیدونم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 19 پست

مجبور نبودی....اشکال نداره...اگر مثل من از 17 سالگی می رفتی سرکار و کمک خرج خونه بودی حسابی زرنگ میشدی....الان هم دیر نشده....زندگی مثل رانندگی تابع تکرار و تمرین و مسولیت پذیری ه....به خانواده هم ربط نداره.....والا در این گرونی خانواده ها از خداشون ه اگه بهشون ثابت کنی می تونی گلیم ت رو از آب بکشی..

فقط اینا نیست که از خیلی چیزا عقبم اصلا از اجتماع و خانواده فراری شدم

منم مثل توام . نمیتونم برم مغازه تنها خرید کنم ۲۲سالمه .چون همیشه با مادرم بودم . هیچ وقت اجازه نداشتم تنها از خونهبرم بیرون یابا دوستام  جایی برم و حتا تو تولدشون شرکت کنم . 

هیچ وقت بهم این اجازه ها داده نشد . تو جمع ساکتم چون همیشه بهم گفتن میری اونجا خانوم بشین حرف نزن چیزی نگو( از کودکی منظورمه . هرگز اجازه ندادن از حقم دفاع کنم و ... و یهو فکر کن ولت کنن و بگن حالا برو هرکار میخوای بکن . ) منیکه هیچکدوم رو بلد نیستم الان  باید چیکار کنم . اینا همه ریشه در کودکی داره  

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب از الان یاد بگیر کاری نداری که از همین سایت میتونی بلد بشی چجوری ثبت نام کنی ورود کنی بپرس اونا که بلدن راهنماییت میکنن 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
عزیز دلم اینا چیزی نیستن که حرف از خودکشی بزنی  دوبار انجام بدی از همه دوستات جلوتر میوفتی&nbs ...

بابا فقط این سایت سنجش نیست که نشستم فکر کردم اصلا هیچ حرفه ای بلد نیستم خانوادمم اینقدر رفتن رو مخم درس از چشام افتاده تو جمع دوستام که نه ولی تو هر جمع دیگه ای قدرت حرف زدن ندارم اصلا منو دوست ندارن اینا هیچوقت نمیخان از خواهر و برادرای دیگم بالاتر باشم یه بارم از مامانم پرسیدم چرا منو به دنیا آوردین گفت برای اینکه خواهرت تنها نباشه یعنی از روی علاقه به خواهرم منو به دنیا آوردن وگرنه دلشون با بچه نبوده نصف موهای سرم به خاطر اینا سفید و طاس شده بعد میشینن میگن ارثیه انگار دارن شکنجه م میکنن