2777
2789
عنوان

یه غذا خوشمزه بگین برای بچه بد غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 40 پست
سر گنجشکی چیه ..دستور بدین

گوشت چرخ کرده را نمک میزنم و ورز میدم قلقلی قلقلی میکنم، ی پیاز را رنده میکنم و سرخ میکنم زردچوبه فلفل سیاه کم میزنم، و بعد گوشتهارا داخل پیاز یکمی تفت میدم، سیب زمینی و هویج از حبه قند درشتر خرد میکتم و اضافه میکنم، ی لیوان هم گوجه پوره شده میریزم روشون و کمی آب میزارم بپزه، دختر کوچکم چنگال میزنه داخلشون و میخوره

بنظرم درست کن هرچی نخورد بگو دیگه چیزی نیست میخوای بخور میخای نخور خودش گشنش بشه مجبوره بخوره  ...

بچه ام کوچیکه تازه هم از شیر گرفتم ...شوهرم که اصلا نمی‌خواد حرف گوش بده غذای جدیدی درست میکنم اصلا جلو نمیاد مزه کنه فکر میکنه زهر ریختم توش 

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اینا فقط شامی یه تیکه در ماه و سیب سرخ شده ده روزی یکبار ... ماکارونی هم ماه یکبار ‌.دیگه غذایی ک ...

بچه های منم از همه اینا فقط ماکارونی  سیب زمینی با پنیر پیتزاشو میخوردن 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

گوشت چرخ کرده را نمک میزنم و ورز میدم قلقلی قلقلی میکنم، ی پیاز را رنده میکنم و سرخ میکنم زردچوبه فل ...

ممنون عزیزم 

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
بچه ام کوچیکه تازه هم از شیر گرفتم ...شوهرم که اصلا نمی‌خواد حرف گوش بده غذای جدیدی درست میکنم اصلا ...

خیلی بده بد غذایی واقعا حوصله میخاد بخدا 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

کتلت مرغ ساندویچ مرغ سماق پلو کباب تابه ای سالاد ماکارونی 

کتلت مرغ رو شما چطوری درست میکنین ...چون مرغ اصلا نمیخوره شاید اینجوری یکم بخوره 

کتلت مرغ رو شما چطوری درست میکنین ...چون مرغ اصلا نمیخوره شاید اینجوری یکم بخوره 

مرغ رو با فلفل دلمه ای با گوشت کوب برقی میزنم , پیازم رنده ریز میکنم با یه تخمه مرغ و یه قاشق آرد سوخاری نمک زرد چوبه قاطی میکنم قاشق قاشق میذارم تو روغن سرخ بشه 

بچه‌ای ما خییییییییلی دوست دارن با سس قرمز خالی خالی هم میخورن

من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام .
مرغ رو با فلفل دلمه ای با گوشت کوب برقی میزنم , پیازم رنده ریز میکنم با یه تخمه مرغ و یه قاشق آرد سو ...

ممنون عزیزم