2777
2789
عنوان

یه غذا خوشمزه بگین برای بچه بد غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسره من پیتزا و فیت فودا رو میخوره واسه همین خودم میپزم، نودل هم دوست داره، عاشق محصولات سه نان هستش، نان جو رو براش میخرم با خامع شیره واسه صبحانع میخوره

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                

ناگت مرغ

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

کسی راهکار هم داره بگه ...راه من کلیپ های عمو پورنگ  و کارتون کوکوملون  و ماشا میشا می ذار ...

من بچه تر بودن میگرفتم غذاشونو با شکل های مختلف تزیین میکردم میخوردن 

یا مثلا دختر کوچیکم تا میگفت مامان من دوست ندارم اینا چیه میگفتم عه تو که دوست داشتی همش میخوردی میگفتی مامان خیلی خوشمزس همیشه درست کن الان میگی نه بهش تلقین میکردم بچم میخورد 😂😂😂😂

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

ماکارونی و سیبزمینی سرخ شده رو فکرکنم همه بخورن

ماه یکبار به کم میخوره ..ههههه

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
ته چین با گوشت چرخکرده، لوبیا پلو، جوجه کباب خونه سر گنجشکی هم دوست دارن

سر گنجشکی چیه ..دستور بدین

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
دستور

بنظرم درست کن هرچی نخورد بگو دیگه چیزی نیست میخوای بخور میخای نخور خودش گشنش بشه مجبوره بخوره 

من دختر بزرگمو با شوهرمو اصن رو ندادم هرچی گفتن ما نمیخوریم منم بزور گذاشتم جلوشون شوهرم بخدا الان کلا اپدیت شده😂 دخترم ولی یکم اذیتم میکنه ولی اصلا روش نمیدم خیلی سخته هی بخای به غذا همش فک کنی 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

دخترای من اینارو میخورن عدس پلو. لوبیا پلو. ماکارونی.. زرشک پلو با مرغ.. مرغ شکم پر... شامی.. کباب ت ...

از اینا فقط شامی یه تیکه در ماه و سیب سرخ شده ده روزی یکبار ... ماکارونی هم ماه یکبار ‌.دیگه غذایی که برای خودمون درست میکنیم نمیخوره مثل مرغ و خورشت و اینا