2777
2789
عنوان

قصد شوهرم چیه هم با منه هم با اون یعنی کدوممونو میخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 7625 بازدید | 191 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه حراست کاری میتونه بکنه؟

دیگه وقتی براش توضبح بدی که با مرد متاهل رابطه داره قطعا یکاری میکنن حداقلش تذکر که میدن 

اگه نمیخای جداشی و نمیخای همسرت بفهمه و ابروریزی نمیخای بکنی فک کنم تنهاراه همینه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

هر روز نماز بخون .نماز اول وقت ....نامه واسه خدا بنویس. روزی ک بار زیارت عاشورا بخون . سوتن پولکی ...

چی میگی تو 

یارو رفته خیانت کرده بعد واسش سوتین پولکی بپوشه🙄😷

سم پراکنی نکن توروخدا

بچه داری؟

یا پدرمادر دختره رو پیداکن بهشون بگو 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

ب روش آوردم ولی باز دیم باهمن خسته شدم

ازحرفات ملومه مظلومی،خوب ب روش نیاوردی

باید افشا کنی ب خونواده شوهرت بگو با داد و فریاد و سلیطه بازی،دختره هم شمارشو گیر بیار بده خونواده شوهرت خودتم ی دور قشنگ بشور پهنش کن 

شما مادری باید بخاطر بچه هات اون روتو نشون بدی ن بری. فاز قربانی

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

هر روز نماز بخون .نماز اول وقت ....نامه واسه خدا بنویس. روزی ک بار زیارت عاشورا بخون . سوتن پولکی ...

اینارو داری جدی میگی؟!؟!؟ 

قصدش معلومه چیه تو نشستی بچه ها رو بزرگ می کنی و یه زندگی معمول هم با تو داره اونم که باهاشه دیگه هم تو رو می خواد و هم اونو هر کدوم رو برای یه هدفی.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

سخته چون اجازه بیرون رفتن ندارم

خب مثلا صداشو با گوشیت ضبط کنی، مثلا بری حموم با بچت گوشیتو بزاری رو ضبط صدا از اینکارا دیگه ،

یک انسان بیشتر به وسیله چیزهایی که نمی‌گوید انسان است تا به وسیله چیزهایی که میگوید
ازحرفات ملومه مظلومی،خوب ب روش نیاوردی باید افشا کنی ب خونواده شوهرت بگو با داد و فریاد و سلیطه باز ...

اونطوری کنم شوهرم میگه نمیخامت گمشو 

بعد من کجابرم بدون بچه های مظلومم😭😭😭