2777
2789
عنوان

شبا نمیتونم بخوابم توروخدا اگه اینجور بودین خوب شدین کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 24 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطوری،؟؟کمکم کن خواهش میکنم

من خوبم خداروشکر.... من از بعد زایمانم مریض شدم خب از افسردگی شروع شد بعد تبدیل شد به اضطراب شد و بی خوابی 

عین دیونه ها شده بودم خیلی عذاب کشیدم یکسال کامل شبا تا اذان بیدار میموندم داروهم اس سیتالوپرام خوردم یکم کمک کرد ولی کامل نه تااینکه یه نفر بهم گف توی بافق یزد یه نفر هست ک سید هستش نظر میگیره منم تقریبا سه ماه پیش رفتم پیشش نظرمو گرفت ازاون روز من راحت میخوابم خیلی حالم بهتره

من خوبم خداروشکر.... من از بعد زایمانم مریض شدم خب از افسردگی شروع شد بعد تبدیل شد به اضطراب شد و بی ...

توروخدا شمارشو نداری؟منم دکتر میگه افسردگی اضطرابه‌..توروخدا بخدا کلی دعای خیرت میکنم ثواب داره بخدا...من کرمانشاهم

من خوبم خداروشکر.... من از بعد زایمانم مریض شدم خب از افسردگی شروع شد بعد تبدیل شد به اضطراب شد و بی ...

توروخدا خواهر یکسال ونیمه عذاب میکشم ازترس شوهرمم هیچ نمیگم.توروخدا اگر راه داره کمکم کن خدا خیرت بده

توروخدا خواهر یکسال ونیمه عذاب میکشم ازترس شوهرمم هیچ نمیگم.توروخدا اگر راه داره کمکم کن خدا خیرت بد ...

شمارشو اگه تونستم واست پیدامیکنم همینجا میزارم

شمارشو اگه تونستم واست پیدامیکنم همینجا میزارم

توروخدا خواهر ثواب داره بخداوندی خدا قسم ثوابش ازحج بیشتره کمکم کن ازدنیا ناامید شدم...انشاالله ازخدا هرچی میخوای بهت بده...توخصوصی ام بزار که فقط من ببینم