2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون ی نفرم احتماللا  عادت داشته نیمه پر لیوان ببینه .... 

تو زندگی اگه عادت کنی نیمه خالی رو ببینی و روش کلید کنی ... باختی ... چ مجرد چ متاهل ..... 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

کلا آدما مدلشونه لحظات خوبشون فراموش میکنن بحث دعواهارو نگه میدارن تو مغزشون 

اکثرا مینالن خب اگه انقد زندگیت بده جداشو از هر ده تا یه نفر شرایط جدایی داره دیگه 

مردا بخاطر شرایط سخت اقتصادی اکثرا بد اخلاق شدن و ماخانوم هایم ک ذاتا غر می‌زنیم بداز بدتر میشه 

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

منم راضی ام از متاهلی 

دلیل اینکه راضی نیستن هم کاملا مشهوده تو جامعه ارزشهای اخلاقی از بین رفته تعهد خیلی کم شده، اکثر حوونا کم صبر و پرخاشگر و خودخواه شدن 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️