2777
2789

خودتو سرکار نزار ته این سایتا هیچی نیست 

ما این راهو خیلی وفت پیش رفتیم اسکمه سایتش

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
خودتو سرکار نزار ته این سایتا هیچی نیست  ما این راهو خیلی وفت پیش رفتیم اسکمه سایتش

اگه سایتش میگه باید برا برداشت فلان تعداد نفر رو معرفی کره باشی احتمالا مثل چند سایتی که دیده بودم دروغه و فقط میخوان با دیدن فیلم و دعوت کردن و افزایش اعضا پول دربیارن

چند سایت دیدم همینجوری فقط با فیلم و ریفرال میگفت پول میده و حداقل۲۰۰ دلار بود و ۲۵ یا ۰ رفرال ولی گفتن کلاهدار‌ه

بعدا ۴ سایت و دیگه دقیقا با همون شکل و ... دیدم فقط یه پسوندش  فرق داشت

ظاهرشان شبیه این نبود اما با فیلم و رفرال میگفتن باید پول بدست بیاریم

این بازی هم میگه

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه سایتش میگه باید برا برداشت فلان تعداد نفر رو معرفی کره باشی احتمالا مثل چند سایتی که دیده بودم د ...

هیچکس پول مفت نداره به کس دیگه بده 

اگرم بده خیلی کم در حد ۲ سنت ۳ سنت که اونم وه برابر براش شود داره 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
خودتو سرکار نزار ته این سایتا هیچی نیست  ما این راهو خیلی وفت پیش رفتیم اسکمه سایتش

سلام یعنی واقعا هیچی نمیده آخه من برداشت زدم و قراره تا چند وقت دیگه به عنوان ب ی ت  ک و ی ن به کیف پولم واریز بشه 

پسر خوب دهه شصتی ☺️
اگه سایتش میگه باید برا برداشت فلان تعداد نفر رو معرفی کره باشی احتمالا مثل چند سایتی که دیده بودم د ...

برای اولین بار فقط گفته که سی دعوت و صد دلار درآمد سری های بعدش میگه هیچ محدودیت نخواهد داشت 

پسر خوب دهه شصتی ☺️
برای اولین بار فقط گفته که سی دعوت و صد دلار درآمد سری های بعدش میگه هیچ محدودیت نخواهد داشت 

بقیه سایت ها هم همین رو گفته بودن

وقتی بخوای پول رو دریافت کنی نمیریزن

و  اگه نریزن اینجوری  براشون کلی فیلم مفتی دیدی و ۳۰ نفر دیگه رو دعوت کردی که اونا هم فیلم دیدن و کلی آدم دعوت کردن و همینجوری این چرخه ادامه داره

اینجوری از دست دادن نفر اولی و نفرات بعدی هم براشون ضرر نداره

من تودم دقیقا چند سایت دیدم کاملا شبیه هم فقط یه پسوندش فرق داشت برو نگاشون کن ببین چقدر شبیه ان و کاملا یکی هست فقط با آدرس های متفاوت 

وای کلا ناامید شدم 😟

الان نگاه کردم سایت ها ادرس ه اشون فرق داره ولی با هر کدوم فیلم دیدم امتیازات به سایت های دیگه هم اضافه شد انگار همشون در اصل یکی هستن و حتی امتیازات رو هم برابر اضافه میکنن

ولی تو نت حتی سایت خارجی خوندم گفتم کلاهبردارن

دیگه نمیدونم

الان نگاه کردم سایت ها ادرس ه اشون فرق داره ولی با هر کدوم فیلم دیدم امتیازات به سایت های دیگه هم اض ...

اینم ادرس سایتش ببین قوانینش شبیه سایت خودته؟

نمیشه لینک فرستاد ادرس تو عکس نوشته سده

video earn yachts

خواستی امتحان کن ولی خیلی اعتماد خواسته باش

ولی دعوت۳۰ نفر زیاده و سخته

من زدم برداشت فعلا گفت باید حداقل۲۰۰ دلار باشه

۲۰۰ دلار برسه میوه باشد ۲۵ یا ۳۰ نفر رو دعوت کرده باشی

الان نگاه کردم سایت ها ادرس ه اشون فرق داره ولی با هر کدوم فیلم دیدم امتیازات به سایت های دیگه هم اض ...

0🙄🤣😂این سایت که معروفه به کلاهبرداری 

نمی‌دونم والا الان برداشت زدم منتظرم تا وقتش برسه ببینم واریز میکنن یا نه 

امیدوارم که واریز کنند نه بخاطر خودم بخاطر اون بچه معصوم بیماری که افتاده رو تحت گوشه بیمارستان 😢😢😔

پسر خوب دهه شصتی ☺️
خواستی امتحان کن ولی خیلی اعتماد خواسته باش ولی دعوت۳۰ نفر زیاده و سخته من زدم برداشت فعلا گفت بای ...

من همه رو انجام دادم تا اینجای کار که خوب پیش رفته بیشتر از سی نفر دعوت کردم و از صد دلار هم بالاتر رفتم 

قراره هفته اول خرداد واریز بشه برام به عنوان ب ی ت ک و ی ن 

امیدوارم که نزنن زیرش 

پسر خوب دهه شصتی ☺️
نمی‌دونم والا الان برداشت زدم منتظرم تا وقتش برسه ببینم واریز میکنن یا نه  امیدوارم که واریز ک ...

رروبیکا کانال بزنی برا هر گیگ دانلود هزار تومن میده 

لنز ایرانسل هم فیلم ببینی برا هر ساعت ۸۰۰ تومن شارژ ایرانسل میده که البته کمه و برا کسایی خوبه که فیلم زیاد  میبینن