2777
2789

چاره ای نمیمونه جز اینکه خود اون بچه رو تقدیم کنیم 😂

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چاره ای نمیمونه جز اینکه خود اون بچه رو تقدیم کنیم 😂

میخوان چکارش کنن هر ۸۰ثانیه یه گندی میزنه به زندگیشون🤣🤣🤣

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
میخوان چکارش کنن هر ۸۰ثانیه یه گندی میزنه به زندگیشون🤣🤣🤣

اینم حرفیه😂

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

عرضه ندارم توی یه ماه هم ۱۷ میلیون دربیارم ولی پسرم ۴ سالشه و تو کمتر از ۸۰ ثانیه میتونه بیشتر از ۱۷ میلیون خسارت بزنه.بیش فعاله خوشبختانه  

وای زندگی چقدر جذابه وخدا وشکر که اعصاب من از فولادِ.........

بدید من یه خاکی تو سرش میریزم،۱۷تومنم نمیخوام ۵ ملیون بدید محصولات پوستیمو بخرم🥲

گریم میاد پول ندارم بخرمشوون

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏