2777
2789

میترسم آخرش سر بچه هام بیاد  مادری که جدا شده و رفته خودش بچه رو نخواسته و یا بچشو ازش گرفتن یک طرف اون مادری که فوت شده و بچه کوچیک داره در نظر میگیرم آتیش میگیرم....الان بچه های من خیلی لجمو در میارن خیلی شیطونی و لجبازی و همش باعث دعوای من و باباشون میشن گاهی اصلا غذا نمیخورن باید دنبالشون بدووم دو لقمه بخورن و خیلی چیزای دیگه که نامادری اصلا تحمل انجام دادن و کنار اومدن باهاش رو نداره

گاهی پسرم اینقد اذیت میکنه حرصی میشم گوشام داغ میشه چپ چپ نگاش میکنم بعد میگم وای نامادری اون آوا هم حتما همین حس رو داشته که بچه رو پرت کرد تو حیاط

برادرشوهرم طلاق گرفته دخترش پیش مادرشوهرم هست طبقه بالای ما

خیلی بهش محبت میکنم یه بار ازم پرسید شبا دخترت بغل میکنی تا بخابه؟

تا یک ماه سرحرفش مریض شدم بااینکه دخترم خیلی میزنه اذیت میکنه ولی من بخاطر دل شکسته ای ک داره محبت میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برادرشوهرم طلاق گرفته دخترش پیش مادرشوهرم هست طبقه بالای ما خیلی بهش محبت میکنم یه بار ازم پرسید شب ...

چند سالشه؟البته همیشه وضعیت بچه ها کنار مادرشون هم خوب نیس مادری هست اینقد جون بچه رو به لب میرسونه که اگر نامادری داشت شاید زندگی عادی و ارومتری میکرد

برادرشوهرم طلاق گرفته دخترش پیش مادرشوهرم هست طبقه بالای ما خیلی بهش محبت میکنم یه بار ازم پرسید شب ...

وای بمیرم   براش    چندسالست؟   چرا ندادنش به   مادرش؟

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

دختر برادرشوهرت بچه‌تو میزنه؟

خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بینایی‌ش فوق‌العاده ضعیف شده. هر چند ماه می‌بریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. 

زن عموی من نامادریه . بچه‌ها پدر شودراوردن .هرشب این زن چشم اشکی می‌زاره روهم 

دوست شوهرم ازدواج مجدد کرده 

حال اونم همینه تقریباً 

به هر حال همه که بد نیستند 

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

همه ی نا مادرا که بد نیستن

من 7 ماهه بودم مادر فوت کرد

زن داییم بزرگم زن بابام هم بقیه ی خواهر برادرام

زن خوبی بود و هست 

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

همه ی نا مادرا که بد نیستن

من 7 ماهه بودم مادر فوت کرد