2777
2789

بستگی داره خونه اون یه نفر چجوری پذیرایی بشم منم براش سنگ تموم میزارم

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو مدل غذا خورشتی 

جوجه و سوپ بعضی اوقات هم ماهی

ماست، خیارشور ،زیتون و سالاد مکزیکی 

دوغ و نوشابه 

ژله و کیک 

آب هویج و چایی

میوه و آجیل و.....

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه

خانواده خودم و همسرم چون راحتم یک مدل غذا 

ولی مهمان غریبه دو مدل غذا 

یه گوشتی یه مرغی 

یا یه مرغی یه دریایی 

سالاد هم معمولا سالاد فصل 

نوشیدنی هم دوغ و دلستر میگیرم 

دسر هم معمولا یه پسر سنتی و ژله درست میکنم 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 

یکی نهایت دومدل، معمولا برای مهمونیای خاص فقط دومدل آماده میکنم وگرنه دوست ندارم تو مهمونیا خیلی خسته بشم.

سالاد و دسر و نوشیدنی هم که هست

البته درهم خوری رو هم دوست ندارم معده درد میگیرم

خدایا دلم معجزه می خواهد از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش، خدایا دوستت دارم و خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود ... خدایا دلم معجزه می خواهد معجزه ای در حد خدا بودنت ... CafeMom Tickers

بستگی به مهمون داره اگه بار اولش باشه ۲ نوع با سالاد ژله و سبزی مخلفات 

ولی اگه خودمونی باشه یه مدل جوجه 

البته بیشتر برا اقوام خودم جوجه چون دوست دارن و راحت خورده میشه

ما دو مدل ..جوجه و مصلا قورمه سبزی یا فسنجون ... سالاد و دوغ و نوشابه و ترشی و سبزی

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم