به نظرتون چقدر فرق هست بین دختری که باباش پولداره ولی کمکش نمیکنه با دختری که باباش پولدار نیست و نمیتونه کمکش کنه و این دو در یه حالت قرار گرفتن و زندگی میکنن و اینم بگم اون دختره که باباش پولداره یه مریضی داره که اصلا و ابدا نباید اعصابش خراب بشه و غصه بخوره چون مریضیش به شکل تصاعدی پیشرفت میکنه و باباشم با علم به این موضوع کمکش نمیکنه
حداقل دختر دومی میدونه چیزی نیست که بخواد تقاضا کنه
مورد اول کلا خیلی بدتره احساس حقارت به ادم دست میده
یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟ گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟ گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دختر اولیه یه روزی باباش میمیره و بلخره یه شبه ب همچی میرسه
دختر دومیه هرچقدم تلاش کنه ب اولیه نمیتونه برسه
این نظر منه در اقتصاده کنونی
حالا بیا فرض بگیریم باهم تو مسیر رشدن
دختر اولیه لااقل ی ارثی داره
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
دختر اولیه باید آرامششو حفظ کنه چون بالاخره دیر یا زود بهش پول خوبی میرسه
درسته ولی هر چیزی به وقتش قشنگه و اینکه پولی که قرار بعدا برسه و دور از جون دوراز جون بابام بعد بابام بخواد برسه همون بهتر که نرسه اون اصلا ارزش نداره واسم
دقیقا همسایه ما ۱۵ سال تو فقر کامل بودن به زنه ارث رسید یه خونه ۳۰۰ متری ۳طبقه ساخت شوهرشم رفت مغا ...
تموم شد رفت
حالا حساب کن تو این سالها اگ دوتایی اندازه فیلم تلاش میکررن نهایت چیو میتونستن تهیه کنن
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
منم تحقیر شدم خیلی بخدا عید همسرم نمیخواست بیاد خونه بابام اینا اینقدر التماسش کردم تا رازی شد اومد& ...
اشتباه از تو بوده
همون اول ک باباتو میشناختی باید ب شوهرت حالی میکردی روی بابات هیچچچچچ حسابی باز نکنه