2777
2789

سلام به همگی 

میگم من هرسال خودم ثبت سفارش کتابهای درسی بچه هامو از طریق سایت انجام میدم .مدرسه بچه هام دولتی هست.هزینه کتاب کلاس   چهارم دبستان میشه۵۸ تومن ولی مدیرمدرسه گفته باید نفری۱۳۰ بزنید حساب تا ثبت سفارش کنیم هرکسی جدا بخاد ثبت سفارش  کنه ما هیچ گونه مسئولیتی نداریم .من بهش پیام دادم تو گروه لطفاادرس سایتو بفرستید من خودم جدا ثبت میکنم و هزینه بیمه ۳۰ تومن هست رو تحویل مدرسه میدم درواقع تا اینجا میشه۸۸ تومن ۴۲ تومن الکی از ۲۰۰ تا دانش اموزمیخاد بگیره .دراومده میگه پس موقع تحویل تشریف  ببرید انباراموزش وپرورش وکتاب بچتون رو تحویل  بگیرید.اولین باره میشنوم یعنی راست میگه یا زورش اومده  ک من متوجه  شدم. اینم بگما من این پولا برام مهم نیست  از اون خانواده هایی هستیم ک خیلی کمک ب مدرسه میکنیم حالا بگید ببینم شماها خودتون  ثبت سفارش کتب درسی میکنیدیا میسپارید دست مدرسه😑

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

پارسال هم خودم ثبت کردم

امسال حوصلم نیومده هنوز یکی ۲هفته دیگه انجام میدم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مدرسه ثبت نام میکنم

ولی

مدیر خواسته اذیتت کنه

اصلا لازم نیست شما بری انبار آموزش و پرورش چون سیستم ب کل ایران وصله شما هرجا کتاب ثبت نام کنی و فرزندتون رو هر مدرسه ای ثبت نام کنید کتاب ها طبق روال و ب صورت خودکار ب همون مدرسه ارسال میشن

فقط هزینه ای ک مدیر میگره حدودا یک میلیون باید کرایه بده کتاب ها رو بیارن مدرسه 

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
راست میگه ،باید خودتون برید دنبااش و از انبار بگیرین

نه عزیزم من ۸ ساله دارم همینکارمیکنم مستقیم از مدرسه گزفتم 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
من مدرسه ثبت نام میکنم ولی مدیر خواسته اذیتت کنه اصلا لازم نیست شما بری انبار آموزش و پرورش چون س ...

ولی من حساب  کردم ده میلیون و پونصد شد 

ولی من حساب  کردم ده میلیون و پونصد شد

کرایه شد ۱۰ میلیون ؟

بسته به تعداد دانش اموزان ماشین کرایه میکنن مثلا مدرسه دختر من ۲۰۷ نفرن یه وانت کتاب ها رو از اداره میاره تا مدرسه ۱ میلیون کرایه میگیره

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
کرایه شد ۱۰ میلیون ؟ بسته به تعداد دانش اموزان ماشین کرایه میکنن مثلا مدرسه دختر من ۲۰۷ نفرن یه وان ...

مدیرای مدارس دولتی پوست والدین رو میکنن ازبس پول پول میکنن