2777
2789

دکتر گفت هم دیسک گردن دارم هم کمر 

هم قوز میشینم 

گفت با دارو و ورزش فیزیوتراپی طی یه سال درمان میشه ان شاءالله 

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه علايم دیسک گردنتو بگی؟؟؟

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
میشه علايم دیسک گردنتو بگی؟؟؟

درد

خواب رفتن دستام

درد دستام گاهی

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم 
قوزم با فیزیوتراپی درمان میشه?

دکتر گفت ان شاءالله که اینطوره

عزیزم من دیسک رو نمیدونم ولی من گردن درد داشتم با خودم فکر میکردم اصلا درمان نمیشه ولی به لطف خدا درمان شد شاید یه سالو خورده ای درگیرش بودم و هیلی اذیت شدم،برای من فیزیوتراپی چرت بود و پول دورریختن،بالش طبی هم تا یه مدت جواب بود بعذش نه همسرم یه بالشی بهم پیشنهلد کرد از این مامان ساز ها😄خیلی خوب بود و کمک کرد جدای از اون بخترین چیزی که کمکتون میکنه به نظرم همون صاف نشستنه من بازدارشدم و باعث میشد کمرمو صاف بگیرم راه برم بعدشم بغل کزدن بچه که بازم ناخوداگاه ادم صاف و عقب می ایسته اینا علمیشو نمیدونم موثره یا نه ولی به نظرم همینا کم کم گردن دردمو بردن الان بچم شش ماهشه ولی به لطف خدا دیگه ندارم گزدن درد،البته دعا هم زیاد مزدم گفتم خدایا شر این دردو از سر من بکن😄ان شاالله که با دکتر پیش برید و خوب بشید راستی من برای رفع قوزم به امید خدا میخوام برم پیش مربی اصلاح اندام شمام قوزتو درمان کن اکر نه دراینده مشکل گردنت حاد تر میشه عزیزم،اینو پزشک ارتوپد به من گفتن

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
وقتی عضلاتت و قوی کنی دیسکت درمان میشه

اره منم اینو نمیدونستم ولی چون بچه بغل میکنم و قبلشم بارداربودم عضلاتم محکم شدن و گردن دردم رفت

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
قوزم با فیزیوتراپی درمان میشه?

به نظر من اگه بشه هم خیلی زمان بر و حوصله سر بره و هزینشم بالاس ادم بره نصف اون پولو بده باشگاه هم محیطش بهتره هم میتونه اونحا رو سایر عضلاتشم با دستگاه های مختلف و زیر نظر مربی مجرب کار کنه

درد خواب رفتن دستام درد دستام گاهی

درد کتف و درد گردن هم داشتی 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
با حرکات اصلاحی چی

همون ورزش؟