2777
2789

همه ما در کودکی این سؤالات بنیادین را از خود پرسیده‌ایم:

من چه کسی هستم، تو که هستی، ما چرا اینجاییم، قرار است چه کنیم و به کجا می‌رویم؟

این سؤال‌ها تقریباً فراموش شده و به حومه زندگی رانده شده‌اند، اما صدای غرولندشان در ناخودآگاه همه ما پیچیده است.

ما ناخودآگاه در همه چیز آنها را جست‌وجو می‌کنیم، در یکدیگر، در رمان‌ها، برنامه‌های تلویزیونی و دیگر چیزها

یا خود را با هزاران شکل مشغولیت و حواس‌پرتی که فرهنگ‌مان ارائه می‌دهد، نسبت به فقدان‌شان بی‌حس می‌کنیم.

انسان موجودی پر از امیال است و آنچه بیش از همه میل دارد، معناست و آنچه بیش از همه رنجش می‌دهد، بی‌معنایی است.

و حرکتی که به نیازهای روح توجه نکند به ناچار به فرسودگی، افسردگی، پوچی و سرانجام یک زندگی بی‌حس و بی‌جان منجر می‌شود

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

گفته شما برمیگرده به مکتب اگزیستانسیالیست 

من کتاب های دکتر اروین یالوم و دکتر ویکتور فرانکل رو خوندم

آنچه انسان رو از پاددرمیاره رنج های نیست بلکه بی معنایی زندگی اونه 

مرسی اسی تاپیک مفیدی هست

گفته شما برمیگرده به مکتب اگزیستانسیالیست  من کتاب های دکتر اروین یالوم و دکتر ویکتور فرانکل ر ...

درسته عزیزم🌸

توصیه میکنم اگه علاقه مندین روانشناسی یونگ رو هم دنبال کنید

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفته شما برمیگرده به مکتب اگزیستانسیالیست  من کتاب های دکتر اروین یالوم و دکتر ویکتور فرانکل ر ...

خط اولو خوندم فک کردم شوخی میکنی😶😂

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

🤣🤣 یه کتب روانشناسیه  روانشناس نیستم و تحصیلاتی آکادمیک هم ندارم  زشته ام مترجممیه ام ...

خیلی هم عالیه 

به نظر منم هرکسی باید در حوزه روان مطالعه کنه تا بتونه زندگی خوبی داشته باشه

🤣🤣 یه کتب روانشناسیه  روانشناس نیستم و تحصیلاتی آکادمیک هم ندارم  زشته ام مترجممیه ام ...

😁عاها

چه عالی ✨😍میگم کتاب خوب در خصوص اختلال شخصیت نمایشی میشناسی؟🥰

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

😁عاها چه عالی ✨😍میگم کتاب خوب در خصوص اختلال شخصیت نمایشی میشناسی؟🥰

من کلا کتاب های روانشناسی در محور معنا زندگی میخونم 

مثلاً راجع به مرگ 

زندگی

عشق

سقوط 

اینا اونو باید از کسی که تحصیلات آکادمیک در روانشناسی داره