2777
2789
عنوان

از فردا.....🙂

629 بازدید | 19 پست

امیر علیم ، آرین داداشی  فردا قراره برم لباس رنگی بخرم ناخن بکارم باشگاه برم بیشتر لبخند بزنم جوری که میام پیشتون کمتر گریه کنم غمگین به نظر نیام تا شمام ناراحت نشین اما کاش هیچوقت‌نفهمین تو دلم‌چی میگذره هیچوقت ...🙂💔

امیرعلی من تو در وجود من ریشه کرده ای تو یه تیکه از قلبمی که همه جا با خودم دارمت 🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم همه ما یه روزی میریم بهتره از فرصت خوب استفادا کنیم خدا بهت صبر بده جوونی ایشون که پرپر شد حداقل شما خودت رو پرپر نکن

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
عزیزم همه ما یه روزی میریم بهتره از فرصت خوب استفادا کنیم خدا بهت صبر بده جوونی ایشون که پرپر شد حدا ...

ممنون خواهر 🖤

امیرعلی من تو در وجود من ریشه کرده ای تو یه تیکه از قلبمی که همه جا با خودم دارمت 🖤
🙂💔

امروز عشقمو دیدم ریش جا گذاشته اخه خیلی با ریش قشنگ میشد یبار که بهش گفتم با ریش قشنگی یادش مونده از وقتی که رفتم ریششو نزده 🙃

همه وجودم درد گرفت از اینکه ندارمش تو حسرت داشتنش دارم میسوزم

امروز عشقمو دیدم ریش جا گذاشته اخه خیلی با ریش قشنگ میشد یبار که بهش گفتم با ریش قشنگی یادش مونده از ...

عزیزممم ایشالا خیلی زود بهم برسین🥺💔