2777
2789

از وقتی اومدم نی نی سایت .خیلی شکاک شدم و مطمئنم در اینده نتونم حتی ازدواج کنم فکر میکنم همه مردا خیانت میکنن و هیچ مرد وفا داری نیس .من ک ی دورانی بم میگفتن همه ک تو چقد خوشبینی .اینقد بدبین شدم ک مطمئنم دراینده اگه ازدواج کردم واقعا این شکاکی زندگیمو از هم میپاشه.

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

یه سایت یعنی اینقدر تأثیر گذاره تو زندگی تون 😐

اره انقد جلوه بد از مردا نشون داده شد و همه میگن همشون همیطورن .دیگه ادم شکاک میشه و نمیتونه اعتماد کنه فک میونه همشون یکین

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به تعداد آدمای روی کره زمین تفاوت هست اخلاق متفاوت رفتار متفاوت اصلا به این چیزا فکر نکن عزیزم تمرکزتو بزار روی رشد فردیت مطمئنا آدم درست زندگیتم پیدا میکنی مردی که مشکل داشته باشه تو دوران اشنایی قبل ازدواج میتونی بفهمی باید حواستو جمع کنی 

عزیزم زندگی همه که مثل هم نیست خیلیا زندگی خوبی هم داشته باشن توی سایت مطرح نمیکنن فقط مشکلات رو مطرح میکنن قطعا اکثر زندگی ها هم خوبی هایی داره هم بدی هایی اینجا فقط بدی ها گفته میشه درواقعیت خوبی هایی هخ هست ولی شماهم انقدر یدونه سایت نباید روت تاثیر بزاره اینجا هیلی حرفا دروغه حتی یا خیلیاکمتر از سنشونن 

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

اره انقد جلوه بد از مردا نشون داده شد و همه میگن همشون همیطورن .دیگه ادم شکاک میشه و نمیتونه اعتماد ...

اینقدر زود باور نباش عزیزم خیلیا تاپیک سرکاری میزان خیلیا تو انتخاب شون اشتباه کردن . آخه همه ک مثل هم نیستن . ما این موضاعات میبینیم باید عبرت بگیریم نکه بترسیم 

دیدی بالاخره شد🥺✨
اینقدر زود باور نباش عزیزم خیلیا تاپیک سرکاری میزان خیلیا تو انتخاب شون اشتباه کردن . آخه همه ک مثل ...

اولش دنبال عبرت بودم .ولی هر وقت خواستم حواس جمع شم دیگه بد بین شدم .

این بدبینیا همش بخاطر رسانه و جوکایی که میسازن که همش نشون بدن مردا دنبال زنان و دائم در حال تحریک شدن مگه یه ادم چقد عمر داره حالا تو این عمر کوتاهش چقد جوونه و شر و شور داره که بتونه با چندین نفر باشه مگه اینکه طرف بیمار باشه زندگی به جز س ک س خیلی چیزای دیگم داره که رابطه در هفته بخوای حسابش بکنی وقت خیلی کمی از زندگیته سعی کن به این چیزا فکر نکنی و هیچوقت نزار هیچی ارامشتو بهم بریزه

من معتقدم دخترا و زنا هم خیانت میکنن من پاکم پس پسری مث خودمم هست ولی شاید هیچوقت پیداش نکنم😧😓

من تا چن وقت پیش همش طرف مردارو میگرفتم .الان انقد بدبین شدم فک میکنم اگه تو رابطه ای بودم بیچاررو داغون میکردم.از شکاکی

عزیزم زندگی همه که مثل هم نیست خیلیا زندگی خوبی هم داشته باشن توی سایت مطرح نمیکنن فقط مشکلات رو مطر ...

همه ی اینارو میدونم وقتی تصمیم گرفتم عبرت بگیرمو حواسمو جمع کنم دیدم ک دارم کم کم بدبین میشم

به تعداد آدمای روی کره زمین تفاوت هست اخلاق متفاوت رفتار متفاوت اصلا به این چیزا فکر نکن عزیزم تمرکز ...

بخدا همه حرفاتو میفهمم ولی وفتی ک داشتم ازاینا عبرت میگرفتم ک مثل اونا نشم .شدم ی ادم شکاک بی اعتماد ک خدارو شکر تو رابطه ای نیسم وگرنه طرف بیچاره میشود

از این سایت برو و دیگه نیا. برمیگردی به تنظیمات کارخونه. هر چی بیشتر بمونی بدتر میشی

اخه وابیتش شدم