2777
2789

۷ ساله منتظرم انواع دکترا رو رفتیم طب سنتی و شیمیایی و ... حتی چند ماه مطمئن بودم ک سالم سالمیم  و سونو میرفتم تحت نظر بودم  ولی نشد..!💔 

نمی‌دونم میخواد چی بشه واقعا برا خدا کاری ندارع ک 🥺😥 حسرت یه بچه رو میکشیم خدا هیچ کس و چشم انتظار نزاره واقع حال خوبی ندارم برا دعا کنید😭 امشب رفتم حرم امام رضا و کلی گریه کردم 💔 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی ک همین روزا دامنت سبز شه قشنگم انتظار واسه بچه واقعا سخته و تلخه 

بدیش اینه تو موقعت جغرافیامونم ادمایی هستن ک درک نمیکنن💔🖤

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

ببین اگر واقعاً دلت بچه می‌خواد و دوست داری بچه‌دار بشی چرا نمیری ای وی اف بکنی

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

دختر خاله ی مامانم بعد از۱۴سال بهش بچه داد جوریک هممون فک نمیکردیم ی روز بچه دارشه ولی خداروشکر الان دوتا دوقلوی نازه داره یکم صبر داشته باش به وقتش خدا بهت میده

مهربان باش شاید فردایی نباشد                                            شاید فردایی بود اما عزیزی نباشد:)