2777
2789

بهترین سرم مو واسه یه برند معتبر ایرانیه عالیه موهای خشک وز مرده پوک  داغون منو میکنه ابریشم و صاف

دوس داری فقط دست بزنی نه گره میمونه نه هیچی 

واسه ریزش مو هم شامپو المانی زدم اسمش الان میبینم بهتون میگم موهام وحشتناک میریخت دست میزدم گره ها باز میشد کلا کنده میشد 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تگ کنید کسی رو میدونید نیاز دارد سرم مو رو 170 هزار خریدم 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

من چندروزی هست تا از حموم میام موهام خشک میشه شونه میزنم کل دندونای برس چربی میشه که بادست میشه روش کشید از چیه بنظرتون انقد چرب شده؟؟؟ موهام شدیدا میریزه و روشون چربی سفید ریز ریز چسبیده

شکرت خدا❤
بگو

عه تو متن نبود 

سرم موی آنتی فریز سینره 

شامپو بایو ریچ ضد ریزش

خب عزیزم اسمش روبگو

گلم گفتم سرم آنتی فریز سینره 170 هزار 

شامپو بایو ریچ آلمان 280 هزار 

اسم ماسک موعع رو میگی گلم 

ماسک نیست گلم سرم مو هست 

حالت روغنی داره و ژلی ولی اصلا مو رو روغنی نمیکنه 

بعد حموم میزنی 

سرم آنتی فریز سینره ابی رنگ 

مرسی

حجمش هم نبین کمه من موهام تا پایین کمرمه وحشتناک گره وز بود الان ابریشمی میشه میزنم