2777
2789
عنوان

سفره بی بی ام البنین🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 1898 بازدید | 190 پست
10تا من

قبول باشه عزیزدلم به مراد دلت برسی🤲🤲🌺

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

ممنون از تاپیک خوبت    

ممنون از خودت که خوبی و مهربون گلم😘😘

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰۰مرتبه التماس دعا

قبول باشه عزیزدلم انشالله به خواستت هر چه زودتر برسی🤲🤲🌺

100 به نیت های خودم انشاءالله به رشته مدنظرم به زودی برسمیعنی امسال راهی برام باز بشه////وو اون کاری که شروع کردم به درامد بالایی به زودی برسه و خوشبخت بشم

100 ازدواج عالی سحر امسال عروس بشه خوشبخت بشه

100 ازدواج منیژه اونم امسال عروس بشه با یه مرد عالی خوشبخت بشه

100سلامتی خانوادم وخصوصا مادرم تنش سلامت باشه

100 کارا ارث ومیراث یه عده بدون دعوا حل بشن وختم به خیر بشه کسی دعوا نکنه

جمعا 500

حاجت روا لطفا خیلی برامون دعاکن

لطفا برای دوستامم دعاکن..راضیه با عشقش ازدواج گنه.شیدا مادر بشه...چندنفر دیگه که مدنظرم هستن عروس بشن

وبقیه خوشبخت.حاجت روابشی عزیزم...پسرتم همیشه سلامت باشه عزیزم....

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

سفره 14 هزار تسبیح داره شما اعلام کنین من براتون کنار میذارم یعنی ذکرشو گفتین

۱۱۴ تا برای من بذار

۱۴۰۴/۴/۴ ان شاءالله به حول و قوه الهی و نگاه ویژه ۱۴ معصوم و توسل ب ام البنین 

100 به نیت های خودم انشاءالله به رشته مدنظرم به زودی برسمیعنی امسال راهی برام باز بشه////وو اون کاری ...

من خوندم گلی

100 تاهم به نیت راضیه وشیداا میخونم

اونم الان میفرستم

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

استارترتوروخدا واسه من م دعامیکنین😭😭

دعامیکنین ماهم تاقبل ماه محرم امسالی توخونه خودمون باشیم!! نمیدونم چ جوری نمیدونم ای خدااا تواگه بخوای میشه خدایاتوروخدایی ت قسم همه رو صاحب خونه کن همه رو حاجت رواکن مخصوصا اونایی که تواین تاپیک هستن گره مالی دارن توزندگی شون اونایی بچه ندارن اونایی خونه ندارن ماشین ندارن اونایی دیدی عام وخاص شدن خدایاااااا اونایی زندانی بیگناه دارن شاکی خصوصی دارن اونایی پول عقدبندونی یاعروسی ندارن یاحتی نشونه ای ببرن یا حتی سرویس طلابخرن خدایا توروخداکمک حال شون باش اونایی مریض دارن یامریض ن خدایا اونایی مطلقه شدن خوشبخت شن  یااونایی بی پناه ن بیکارن شوهرشون یاپدرشون دست بزن دارن شکاک ن خیانت کارن یا بدجنس ن و خسیس ن خودت کمک شون کن و امیدشون و ناامیدنکن وماروهم تاقبل ماه محرم امسالی خونه دارمون کن خدایاااااا😭 دست شوهرم خوب بشه خدایا وقندخون وچربی خون ش خوب بشه خدایاااا کبدش نرمال بشه و دست ب خاااک میزنه براش طلابشه جواهربشه الماس بشه ای خدااااااا😭

۱۰۰تاصلوات سهم من😭😭 یاحضرت ام البنین 

امیدشایددرصفحه بعدباشد کتاب رانبند" درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"

100 به نیت های خودم انشاءالله به رشته مدنظرم به زودی برسمیعنی امسال راهی برام باز بشه////وو اون کاری ...

اول اینکه احسنت که به فکر اطرافیانت هستی عزیزم 

با دل مهربون و ریوفی که داری حتما به خواسته هات زودی و زود میرسی انشالله

قبول باشه مهربانو🤲🤲🌺

۱۱۴ تا برای من بذار

قبول باشه عزیزدلم انشالله به مراد دلت برسی🤲🤲🌺

توروخدا دعام کن بگو این دختر گرفتاره گناه داره دل شکستس

قربون دل شکستت نبینم غمتو انشالله به حق وجود بی بی ام‌البنین روزای سختت بگذره و به ارامش برسی عزیزم

حاجت روا بشی🤲🤲🌺

من خوندم گلی 100 تاهم به نیت راضیه وشیداا میخونم اونم الان میفرستم

ای جااانم قبول باشه ازت🤲🤲🌺