2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین کمکم کنید خسته شدم

106 بازدید | 12 پست

مامانبزرگم خیلی الکی اذیت میکنه چندین ماهه سرماخورده قرص دارو اینا اصلااااااا نمیخوره میگه من خودم خوب میشم فلان فلان بعد همش ۶۵ سالشه فاز مردن گرفته هی میگه من که تا آخر نمیمونم من رفتنیم من فلان سرفه میکنه میگه فکر کردین من سالمم من فلانم فهش میگم چرا دوا نمیخوری میگه این دوایی نیست من فلانم من داغونم هی میگه من اخرای عمرمه انگار ۱۰۰ سالشه الکی دعوا راه میندازه همش الان با داداشم الکی دعوا کرده رفته اتاق در قفل کرده از هیچکس هم حساب نمی‌بره  الکی دعوا راه میندازه  هرچی باهاش بحث کنی فایده نداره قهر میکنه تهش بخدا خسته شدم شما بگید چه غلطی کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کنید باهاش کل کل نکنید عزیزم وقتی یه چیزی میگه که غیر منطقیه ظاهرا نشون بدید که پذیرفتید ولی کا ...

بدتر میکنه بعدم خودم عذاب وجدان میگیرم دلم واسش میسوزه به بقیه هم میگم بدتر میکنن حالا بقیه هیچی من خودم از پسش بر نمیام

خب وقتی اومدش مجبورش کنید که بخوره قرص و دارو هاشو . یا از یک روانشناس کمک بگیرید 

یا موقعی که میخواد غذا بخوره یاوری بهش دارو هاشو بدین البته که خب شاید جواب نده 

بخندی میگذره نخندی هم میگذره پس بخند تا خوش بگذره✌🏻️ 
خب وقتی اومدش مجبورش کنید که بخوره قرص و دارو هاشو . یا از یک روانشناس کمک بگیرید  یا موقعی که ...

نمیشه مجبورش کرد غذا هم خودش درست میکنه روانشناسم نمیدونم باید به خواهر برادرم بگم