2777
2789

دوستان کسی از شما بوده که نوک سینه فرو رفته داشته باشه و با جراحی بیرون کشیده باشدش ابجیم همچین مشکلی داره میخاد عمل کنه اگه کسی تجربه مشابهی داره لطفا راهنمایی کنه ممنونم

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

چرا بیرون بکشه چیکارش داره؟

دوستای عزیزم پیج هنری منو ببینید پر از دیوارکوب ها و تزیینات سفالی،استند اسم و گیفت های تولد ،دندونی و... به سفارش و سلیقه شما😍gallery_sheabooooo  تخیف ویژه برای دوستای نی نی سایتیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه یکیش فرو رفته س یکیش بیرونه و انگار خودش داره اذیت میشه از لحاظ ظاهری

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

مگه خيلي مهمه بيرون باشه؟تا حالا بهش فكر نكرده بودم🤔🤔🤔

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕

کسانی که اینجورین شیرم نمیتونن بدن

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
اخه یکیش فرو رفته س یکیش بیرونه و انگار خودش داره اذیت میشه از لحاظ ظاهری

سونو داده ؟

دوستای عزیزم پیج هنری منو ببینید پر از دیوارکوب ها و تزیینات سفالی،استند اسم و گیفت های تولد ،دندونی و... به سفارش و سلیقه شما😍gallery_sheabooooo  تخیف ویژه برای دوستای نی نی سایتیم

كسايي كه نوك سينه ندارن و داخل هست با لمس كردن بيرون مياد

گاهي پيش مياد كه يكيش بيرون مياد

اين چيز مهمي نيست كه بخواد عمل كنه

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕

منم شنیده بودم قبلا که فلانی سینش نوک نداشته مجبورشده شیرخشک بده

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.