2777
2789

بچه ها خیلی استرس دارم و گرفتم پریود هم هستم بیشتر رو روانم اثر گذاشته و البته سردرد... از صبح دارم میخونم ولی همش حس میکنم هیچی بلد نیستم خراب میکنم 🥺💔

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این حس رو منم دارم واسه اینک بفهمی حسی غلطه و بلدی یه ازمون جامع بزن درصدات ک خوب بشه قوت قلب میگیری

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

طبیعیه به خودت باور داشته با

آره اما نمیدونم چم شده 

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه 
تنها نیستی  من دل درد دارم همش گشنم میشه  چه رشته ای هستی؟

تجربی عزیزم 

هعیییی دارم دق میکنم پرخوری عصبی تو این مدت گرفتم مچ دستم یک هفته بیشتره درد میکنه کتفم شونه ام درد میکنه سردرد سرگیجه نفس تنگی اضافه وزن خدایا 😑😂ولی باید حقمو از این پورعباس لعنتی بگیرم 😂😂

اوووف یاد خودم افتادم منم از استرس پریود شدم توکل به خدا کن من قبول شدم بهترین دانشگاه هم درس خوندم تهش شدم مادر دو فرزند خخ اینا گفتم که بدونی برا این چیز هیچ جوش و استرس نزن توکل بخدا انشالله قبولی با رتبه عالی

منم کنکور دارم

ولی مطمئن باش که همه چیز خوب پیش میره و بهترین حالت ممکن که حتی فکرش رو هم نمیکنی برات اتفاق میفته .

اینکه استرس داری طبیعیه ولی بدون که چیزی برای نگرانی بیش از حد وجود نداره . کنکور فقط یه قسمتی از زندگیه و زندگی خیلی طولانی تر از اونه که با یه کنکور خراب بشه و زمان برای جبران نباشه .

همین طور ، زندگی خیلی کوتاه تر از اونه که بخوای  با استرس درس و ... به ناخوشی بگذرونی .  

تا الان ، چه کم یا زیاد ، ولی در حد خودت تلاشت رو کردی .

👩🏻‍🏫

اوووف یاد خودم افتادم منم از استرس پریود شدم توکل به خدا کن من قبول شدم بهترین دانشگاه هم درس خوندم ...

ممنونم مرسی حس خوبی گرفتم از پیامتون خدا فرزنداتون رو حفظ کنه 😍❤️