2777
2789
عنوان

نظرتون راجب ب زنایی ک زیاد میچسبن ب شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 42 پست
چی بگم والا شاید 

شاید باورتون نشه شوهرم میگه مردا از زنایی ک زیاد میچسبن بدشون میاد و از چشمشون میوفته شوهرم میگه زن باید جوری باشه ک مرد دنبالش بدوعه تا براش جذاب باشه حالا نمیدونم کدم درسته

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنی که هیچ دستاوردی نداره به جز شوهر این مسئله ربطی به تحصیلات و شغل زن نداره به شخصیتش داره یعنی حتی اگر دکترم باشه هیچی نیست اگر شوهرش نباشه ولی خانومایی که فاصله رو حفظ میکنن به موقع ابراز عشق میکنن خیلی جذابن

نه عزیزم زن اگه بلد باشه چجوری خوشگل عشوه بریزه و به وقتش فاصله هم بگیره  نزدیک بودنش نه تنها باعث از بین رفتن جذابیتش نمیشه بلکه جذاب ترشم میکنه و باعث وابستگی مرد هم میشه

این نظر در مورد همه صدق نمیکنه هرکسی یه جور در مورد همه نمیشه یه راهکار داد .شاید روی یکی جواب بده ر ...

یعنی مثلامرد خسته نمیشه ک جایی بره و زن داعممم بهش زنگ بزنه کجایی چرا نمییایی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

شاید باورتون نشه شوهرم میگه مردا از زنایی ک زیاد میچسبن بدشون میاد و از چشمشون میوفته شوهرم میگه زن ...

شوهر شما این مدلی دوست داره اما شوهر من اگه در طول روز چند بار بهش زنگ نزنم شب ناراحته که برات مهم نبودم و چرا زنگ نزدی

نه عزیزم زن اگه بلد باشه چجوری خوشگل عشوه بریزه و به وقتش فاصله هم بگیره  نزدیک بودنش نه تنها ب ...

آها درسته ممنون از نظرتون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوهر شما این مدلی دوست داره اما شوهر من اگه در طول روز چند بار بهش زنگ نزنم شب ناراحته که برات مهم ن ...

بله درسته هر کس یه مدله

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی مثلامرد خسته نمیشه ک جایی بره و زن داعممم بهش زنگ بزنه کجایی چرا نمییایی

مبگم بستگی داره من مثلا زنگ نمی زنم میگم راحت باشه بعد یه ساعت خودش پیام میده بدون من بهت خوش میگذره یا دوست نداری زود بیام ؟؟؟کلا دوست داره دور و برش باشم