دوستان نظرتون چیه؟؟؟؟من احساس میکنم زن وقتی خیلی زیاد بچسبه ب شوهرش جذابیتشو از دست میده و ب مروز زمان از چشم شوهرش میوفته ب نظرتون درست میگم یا اینکه ن اینجوری خوبه؟؟؟
فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹
این نظر در مورد همه صدق نمیکنه هرکسی یه جور در مورد همه نمیشه یه راهکار داد .شاید روی یکی جواب بده روی دیگری نه .بعضیها دوست دارن توجه بهشون کنی و مدام پیگیرشون باشی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زنی که هیچ دستاوردی نداره به جز شوهر این مسئله ربطی به تحصیلات و شغل زن نداره به شخصیتش داره یعنی حتی اگر دکترم باشه هیچی نیست اگر شوهرش نباشه ولی خانومایی که فاصله رو حفظ میکنن به موقع ابراز عشق میکنن خیلی جذابن
نه عزیزم زن اگه بلد باشه چجوری خوشگل عشوه بریزه و به وقتش فاصله هم بگیره نزدیک بودنش نه تنها باعث از بین رفتن جذابیتش نمیشه بلکه جذاب ترشم میکنه و باعث وابستگی مرد هم میشه
یعنی مثلامرد خسته نمیشه ک جایی بره و زن داعممم بهش زنگ بزنه کجایی چرا نمییایی
مبگم بستگی داره من مثلا زنگ نمی زنم میگم راحت باشه بعد یه ساعت خودش پیام میده بدون من بهت خوش میگذره یا دوست نداری زود بیام ؟؟؟کلا دوست داره دور و برش باشم