یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا؟ چه اتفاقی افتاده براتون؟ من عینکی ام.عمل نکنم؟
من با عینک راحت بودم ۶ماهه دارم زجر میکشم عمل فمتو میخواستم دکترم گفت prk که نقاهت طولااااانی داره خلاصه پدرم درومد و به نظرم بدترین اشتباه عمرمه که با تعریف و تمجید الکی دیگران انجام دادم سی کیلو لاغر شدم از بس حرص خوردم
Prkانجام دادم دکتر گفت بهتره تا فمتو خلاصه داغون شدم بدنم نابود شده بهبودش خیلی کنده و زمان خیلی طولانی میخواد و کلا هرعمل چشمی برای ضعیفی اشتباهه هزارتا عوارض داره من با عینک راحت بودم واقعا اشتباهی کردم که داغونم کرد
مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتوندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگموبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتوندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگموبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊