2777
2789

۶سال از راه دور باهم بودیم خیلی همدیگع رو دوسداشتیم اما سالی یبار میومد منو ببینه اونم بازور و مکافات همش بهونه توجیه و...

بار اخر ک اومد بعد یسال حتی ۱ شاخه گلم بهم نداد🥺 فقط تو ماشین نشستیم

منم خسته شدم و این اواخر زیاد اهمیت نمیداد دیر سین میکرد زیاد وقت نمیذاشت سر همین دعوامون شد حرفای بدی زد حرفای بدی زدم 

منم خواستم ک جداشیم 

گفت اگه واقعا منو نمیخوای کادویی ک برات گرفتم رو پاره کن عکسشو بفرست 

منم این کارو کردم و اونم تهدید ب خودکشی کرد من بعد نیم ساعت بهش پیام دادم زنگ زدم چندین بار نگرانش شدم اما جواب نداد

و ازون روز بلاکم 🙂

امروز بعد ۸ روز دلم طاقت نیاورد بهش زنگ زدم با ی خط دیگه 

اس ام اس هم دادم 

اما ازین خطم بلاکم کرد 

خلاصه همه چی تموم شد ؛ دیگه واقعااااا تموم شد و حیف حیفه تموم این سال هایی ک پای اون حروم کردم .....💔🖤

donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘
چقد تو حرفاش و رفتارش تناقض بوده ....سرد جواب داده بعد گفته خودکشی میکنم؟!!!!

آره 

گفت اگه بری خودمو میکشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دوسش داشتی نگو ک همدیگرو خیلی دوس داشتیم واقعا اندازه... نمیفهمیدی دوست نداره 

آره شاید حق با توئه 

من نابود شدم 

خیلیییییی سخته خیلی قشنگ درکت میکنممم 

ولی میگم قلبت یکم ارروم بشه

من همسرم دوسالللللللل دنیا رو زیر رو کردیم که بهم برسیم الان بعد ۴ ماه عروسی 🥲فقط عروس ۴ ماهه بودم با کتک از خونه بیرونم کرد بهم انگ زد ج....ن...د ..بودی من درست کردم فقط بخاطر اینک خانوادش خوششون بیاد خوشحال بشن این کارو کرد دیگ مجبورن ب جدایی دارم میمرم ها ولی یاید جدا بشممم

بابا چتونه خلی چیزی هستین خب بزارین بکشه خودشو مطمئن باشین هیچ غلطی نمیکنه 

دقیقا 

هییییچ غلطی نکرد

ولکن فدا سرت بهتر  این شیش سال باز تبدیل میشد ب ده سال  هیچ وقت برای تموم کردن دیر نیس

میدونی 

مسخره ی همه بودم بخاطر بودن باهاش 

از بس ب هم نمیومدیم

ولی دیدی چیشد؟