2777
2789
عنوان

خاطره ی تقلب دوران مدرسه😂💔

195 بازدید | 26 پست

من خودم با رفیقم : 

امتحان شبه نهایی دوازدهمم ، جوابو توی برگه سوال مینوشتیم بعد میزاشتیم روی کیفه بینمون برا همدیگرو برمیداشتیم و تقلب میکردیم و وارد پاسخنامه میکردیم!

پشتیا برگاشون ریخته بود اما ما قیافمون خیلی عادی و خونسرد بود اما جالبش اینه معلم به اون پشتیا مشکوک شده بود و هی جاهاشونو عوض میکرد 👀 

تقلب سیگما🤹🌚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دانشگاه ی خاطره دارم ولی حال تایپ ندارم

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

من یه سری تقلب نوشته بودم قشنگ از رو اون نوشتم

بینمون کیف میذاشتیم نگو دوستم زیر کیف کتاب باز کرده تا فرصت شد بنویسه ، اون نتونسته بود نگاه کنه بنویسه ولی من با تقلبم همه رو نوشته بودم بلند شدم برگه رو دادم کیف برداشتم کتاب باز رو معلم دید ، گفت تقلب کردی گفتم نه این کتاب برای من نیست اصلا ، هر سوالی ازم پرسید بلد نبودم🥴خیلی بد شد😂

جا ساز تو جامدادی 

زمستونا جیب مخفی پالتوم

پرت کردن برگه مچاله شده به فاصله ۳ میز

نوشتن رو دیوار😂😂

هعی یادش بخیر

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
سوالای نوبت اول از کیف دبیر کش رفتیم  عکس گرفتیم  همه ۲۰ شدیم😂  من خودم خدای تقلب ...

ما یه دبیر داشتیم دوران کرونا عکس می‌گرفت می‌فرستاد از جزوه ، از بس بد خط بود میگفتیم بهش دعا نویس 😂 خیلی عجق وجق مینوش