2777
2789
عنوان

خیلی از خدا دلم گرفته....

1086 بازدید | 23 پست

خیلی از خدا دلم گرفته گله دارم ازش مگه منم بندش نبودم مگه خودش نگفته بخوانید مرا تا استجاب کنم چرا هر چی من صداش میکنم جوابمو نمیده چرا من هر چی نذر کردم و دعا کردم حاجتمو نمیده مگه من چی کار کردم خدایا چرا اینم ازم گرفتی آخه چرا بهم برش گردون دارم میمیرم

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاءالله اگه به صلاحته بهم برسید...دختر رو صلاح خدا که دست نمیبرن:)...دیدی شدا ولی روزای بعدش نشدن ...

قلبم داره آتیش میگیره حالم بده

چون خدا از چنس التماس و عجله و ترس و نگرانی نیس اگه شما توی این حالت ها هستی خدا نمیتونه جوابتو بده کسی که باور کامل داره خدا بهش جواب میده دیگه شک نمیکنه التماس نمیکنه عجله نداره اینا همش نشون میده باورت کامل نیس حس خودتو خوب کن احساس آرامش داشته باش اون موقع خدا جوابتو میده 

سلام عزیزم

خیلی از اتفاق های زندگی به کارها ورفتارهای خودمون بستگی داره 

اگر کسی ترکت کرده بهتره روی اخلاق خودت بیشتر دقت کنی 

به دست آوردن افراد راحت هست 

حفظ شون سخت هست 

مهارت هات رو با خوندن کتاب با لا ببر 

سوالات کوتاه حقوقی تون رو پاسخ می دم ❤️ اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
سلام عزیزم خیلی از اتفاق های زندگی به کارها ورفتارهای خودمون بستگی داره  اگر کسی ترکت کرده به ...

کسی ترکم کرده نه به دلیل رفتار خودم به خاطر فشار و حرف خانوادش من که ازشون نمیگذرم امیدوارم تاوان این کار که ما رو جدا کردن بدن

کسی ترکم کرده نه به دلیل رفتار خودم به خاطر فشار و حرف خانوادش من که ازشون نمیگذرم امیدوارم تاوان ای ...

خیلی از ما در مراحل زندگی مون حتما این مدل  تجربه تلخ رو گذروندیم

ولی به قول دختر گرانبها خودت اون قدر خوب شو عالی شو که دیگران به خاطر از دست دادنت نگران بشند 

در مورد کسی رو که گفتی رفته اگر برگشتنی باشه خودش برمی گرده ی مدت رهاش کن پیگیرش نباش مردا به تنهایی نیاز دارند تا تصمیم درست بگیرند

مردا از اینکه زیاد بهشون گیر بدی وتوجه زیاد کنی دوست ندارند

خیلی از ما در مراحل زندگی مون حتما این مدل  تجربه تلخ رو گذروندیم ولی به قول دختر گرانبها خودت ...

مرسی عزیز دلم باور کن خیلی سختمه رها کردنش خیلی سخت همش خودمو واسه این حماقتم واسه این وابستگی لعنت میفرستم

مرسی عزیز دلم باور کن خیلی سختمه رها کردنش خیلی سخت همش خودمو واسه این حماقتم واسه این وابستگی لعنت ...

درک می کنم کسی رو که بهش علاقه پیدا کردی   بگه تو رو نمی خوام یعنی  تقریبا همه دخترها و زنها تجربش رو دارند 

قصد من نصیحت  نیست اما منطقی ادامه بده شاید به خاطر احساسات زیادت این اتفاق افتاده ی ویس گوش می دادم می گفت  بعضی وقت ها زنها به خاطر دوست داشتن زیاد کارهایی می کنند مردا فراری می شند ۱_اگر مثل مادر براش باشی ،این کار رو بکن اون رو نکن ،فلان جا برو با فلانی رفت وآمد نکن ،خلاصه مردا پایه ورفیق می خوان

۲بازجو بودن ،چرا با فلانی خندیدی پشت تمام حرف های این مدل زنها چرا هست 

۳ مچ گیر بون گوشی شوهر رو چک کردن از موارد مچ گیری هست باید به مردا مورد اعتماد بودن رو نشون داد

۴ بابا بودن یعنی تعیین تکلیف کردن برای مردا 

مردا با بهانه یا بی بهانه از این تیپ زنها فراری هستند 

همه ما خواسته یا ناخواسته این موارد رو در رفتارمون داریم 

من معتقدم هر کسی باید از خودش شروع کنه 

علت تمایل زیاد بعضی مردا به خانواده خودشون هم همین موارد هست 

درک می کنم کسی رو که بهش علاقه پیدا کردی   بگه تو رو نمی خوام یعنی  تقریبا همه دخترها و زن ...

بله کاملا درست میگید❤️

اخ ای خدا حرف دل منو زدی بخدا. یه لخظه فکر کردم خودم تایپک زدم  مثل خل چل ها زدم بالا اسم کار ...

💔💔

دلم خیلی شکسته