2777
2789
عنوان

یه کمک برسونید بچه ها

137 بازدید | 22 پست

من قبل از عید از دوستم شپش گرفتم

خوب شدما

ولی الان یه چند روزه دوباره یکم میخاره ولی نه مثل قبلا خیلی کم میخاره.

موهامو بیست بار با شونه شپش شونه کشیدم ولی چیزی نبود با شامپو شپش هم موهامو شستم سرم ضد شپش هم استفاده کردم.

بنظرتون دلیلش چیه؟کسی اینطوری شده؟

شامپو مخصوصشو زدی؟

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مدت همین محصولای ضد شپش رو دوباره ادامه بده

وسایل شخصی مثل روبالشتی و ..‌. رو دوباره بشور حتما

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂

یا این که شپش داری و هنوز پاک نشده ،یا وسواس گرفتی

من که جیگرم خون شد تا سر خواهرم رو پاک کردم ،اخرش مجبور شدم کچلش کنم 

با این چیزا زود از بین نمیره 

حرارت هم خوبه بدی ،مثل سشوار و نور آفتاب و برس حرارتی 

آره

بهتره تا مرکز بهشدتت بری

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

یا این که شپش داری و هنوز پاک نشده ،یا وسواس گرفتی من که جیگرم خون شد تا سر خواهرم رو پاک کردم ،اخر ...

موهام خیلیییییی بلنده واقعا نمیتونم کوتاه کنم دلم نمیاد من خیلی به اینا رسیدم تا اینطوری شدن. چطوری کچل کنم آخه 

شامپو فایده نداره  رون دایمیتیکون بگیر بزن بعد شونه کن خوب میشی یه مدت هم یا روغن بادام تلخ ی ...

فقط شامپو نزدم 

یه روز کامل رو کوهان گذاشتم سرم پریم بمونه بعد رفتم حموم با شامپو شستم بعد نشستم با شونه چند بار کل موهامو شونه کردم