2777
2789
اونموقع وضعیتت بدتره کع😐 قدر الان رو بدون

وای نه به خدا

پسر بزرگم عشق درس و مدرسه‌س

خودمم حرص ندارم بچه‌هام دکتر بشن. پس از نظر درسی آزادم.

دیگه پوشک کردن کوچیکه نیست. دستشویی بردنش نیست. وق زدن و گریه کردنش نیست. درسته نوجوون میشن ولی واقعا راحت‌تره برام تا الان. 

دوتاشونم میخوام بفرستم کلاس رزمی. بزنن همدیگه رو بکشن ولی الان کوچیکه فقط میخوره بزرگه فقط میزنه. رواااااانی شدم از دستشون😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نه به خدا پسر بزرگم عشق درس و مدرسه‌س خودمم حرص ندارم بچه‌هام دکتر بشن. پس از نظر درسی آزادم. ...

والا مامان من میگه هرچی شماها بزرگتر شدین مشکلاتتون خیلی بیشتر شد 

میگف بچه بودین هرجا میخواسم راحت میرفتم

ولی بنظرم بچه با بچه فرق داره

والا مامان من میگه هرچی شماها بزرگتر شدین مشکلاتتون خیلی بیشتر شد  میگف بچه بودین هرجا میخواسم ...

بله شنیدم اطرافم میگن بچه که بزرگ میشه مشکلاتشم باهاش بزرگ میشه. ولی پسر بزرگم الان 6 سالشه. به جان خودش نمیخوام حتی یه لحظه برگردم زمانی که کوچیکتر بود. یا حتی نوزادیش🤦‍♀️سال به سال که بزرگتر میشه شرایطم بهتر میشه. بیشترین درگیریم الان با کوچیکه‌س که 2 سالشه. کاش الان 6 سالش بود😩

آخیش 10 سال دیگه. کاش الان بود. بچه‌هام بزرگ شدن. دیگه انقدر مسئولیت ندارم. میتونم برم مسافرت. مثل آ ...

منم یه شش ساله و یه سه ساله دارم، هر دو پسر. هرچند که از صبح تا شب اذیت میکنن و همین الان با بزرگه شدیداً دعوا کردم... ولی همیشه فکر میکنم حیف که دارن بزرگ میشن! کوچولوییشون بامزه‌ست. دلم تنگ میشه برای این روزا.

گرچه بالاخره عمر میگذره، انشاالله سالم باشن.