2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک پربازدید دعوا با خاهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 4148 بازدید | 52 پست

بچه ها خدا شاهده من صد بار ب شوهرم گفتم نمیخاد پولارو قاطی کنی برا دخترا ی زمینی خونه ای چیزی بگیر جدا بذار کنار

با پول خودمون هرجا تونستیم زندگی میکنیم

اونم هی گفت ن باید پولامون باهم باشه تا پیشرفت کنه زیاد شه و...

و در اولین فرصتی ک پولامونو پس بگیریم واحدی زمینی چیزی ب اندازه سهمشون میزنیم ب نامشون

ب قول ی سریا دیگه مال یتیم نمیخوریم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستانی ک گفتین خونه شون جدا کنین

من خودم ب هیچ وجه راضی نیستم دوتا دختر تنهارو بذارم برن جایی حتی خونه ی پدربزرگ و مادر بزرگ و من تا اخر عمرم بهشون خدمت میکنم و از صمیم قلبم اونارو دوس دارم اونارو نمیدونم

اونا هم دخترای بدی نیستن اصلا

دوستانی ک اتیشی شدین برای حقوق در نظر بگیرین ک این دخترا فردا دوتا خرج دانشگاه هست

دوتا جهاز

دوتا سیسمونی دوتا چلونه و عیدونه

کادو عقد

و هزارتا چیز دیگه من حق ندارم ی بار صدام دربیاد اونا باید بگن ولی هی حقوق حقوق؟

واقعا کسی هست خزعبلات شماهارو بخونه؟

ما داریم می‌خونیم شما ام به جا بی ادبی و نمایش گذاشتن شعورت خارج شو

➖⃟🦋•••‌𝐵𝑒 𝑆𝑜𝑚𝑒𝑏𝑜𝑑𝑦 ‌𝑁𝑜 𝑂𝑛𝑒 𝑇𝒉𝑜𝑢𝑔𝒉𝑡 𝑌𝑜𝑢 𝐶𝑜𝑢𝑙𝑑 𝐵𝑒

ی نفر هم بهم گفته بود پولشون رو میخوری خونشون رو خوردی حالا هی مثل گربه میچکی تند تند بچه میاری ...

اینجا نی نی سایته مامانی

از هر قشر و فرهنگی هست به دل نگیر هممون برخوردیم به همچین موجوداتی

در مورد اینکه گفته بودین چرا چیزی نمیدی بخورن و یخچال جدا بذار و سهمشون رو نخور

من قسم میخورم ک اونا پیش خودشون همچین تفکری داشتم و من حتی عیب میکنم از همچین چیزای صحبت کنم

و همیشه ب دست و دلبازی و مهمون داری معروفم

همیشه هر عیبی داشتن قایم کردم حتی اگه شده گفتم الکی ک کارهای خونه رو کمکم انجام میدن

شوهرم ی چیزی از خاهرش دیده بود من زیر دستش کتک خوردم ولی نذاشتم بیفته گردن خاهرش ک ابرو ریزی ب پا شه

ممنون ک گوش دادین من چند روزه حالم بده و خیلی اذیتم

ادم کینه ای نیستم اما فراموش نمیکنم حرف بعضی از کاربرارو و میسپارمشون ب دست خدا

از سایت  و ادم هاش زده شدم

خدافظ برای همیشه🥲

بنده خدا گفت کامنت نزارینا😐 

وقتی داره دروغ میگه چی بگن همش برای پر بازدید شدنه تو ام جدی گرفتی اگه خیلی ناراحته ببره خاهرشوهرشو بندازه پرورشگاه انقد نیاد اینجا حرف بزنه 

دوستانی ک گفتین خونه شون جدا کنین من خودم ب هیچ وجه راضی نیستم دوتا دختر تنهارو بذارم برن جایی حتی ...

ماشالله به شرف ات

ولی فکر کنم اوناام دوست دارن 

من خودم موقع بحث با مامانم یچیزایی میگم تا یک هفته از خودم متنفر میشم نمیدونم چرا بین همه مادر دخترا هست این بحثا

ی نفر هم بهم گفته بود پولشون رو میخوری خونشون رو خوردی حالا هی مثل گربه میچکی تند تند بچه میاری ...

سلام عزیزم شما  قرار نیست جواب هر کاربری ک میزان شعورشو با حرفاش  نشون میده بدی   چون اینجوری  ب نظرم  خودتونو کوچیک میکنین    ادم ک با هر  خر و سگی هم صدا نمیشه ✋🏻

به بچه اوردن و نوتلا خوردنتونم  کار دارن !!! ۰۰۰ 

خدای من  این کاربرا کیان واقعا !!!!مگه داریم مگه میشه !!!!