2777
2789
عنوان

با بچه جیغ جیغو چه کنم🥲🥲🥲

759 بازدید | 59 پست

من بعد از چند وقت باز تاپیک زدم چون واقعا کم اوردم و احتیاج به هم فکری چند نفر رو دارم که تجربیاتشون مشابه با منه🫠

پسرم ۲ سال و سه ماهشه تمام تلاشمو واس شاد بودنش میکنم حتی بلند باهاش صحبت نمیکنم نهایت چیزی که بهش میگم همون عههههه هست که با همونم ناراحت میشع و فازش بهم میریزه😣

دوستان نه پیش فعاله نه اوتیسمه هیچی نیست 

وقتی خوابش میاد خیلی خیلی مقاوممت میکنه مثلا سه ساعت با حالت کاملا منگ میمونه بعد ب زور میخوابه و تو این فاصله فقط جیغغغ و منو میزنه و کلا دهنمو سرویس میکنه

گفتن استوخودوس بده بهار نارنج بده امتحان کردم خیلی کم تاثیر میزاره ولی مصرف دائمش ضرر داره

بنظرتون چه کنم ؟؟

اول اینه خوابش درست شه

دوم این ک جیغ نزنه الکی گریه نکنه 

( خیلی راه رفتم ج نداده ) مثلا واس جیغ بهش میگم صدای جیغ نمیشنوم یا با جیغ زدن میکروب تو گلوش میشینه و صداش قط میشه🫠 الحمدالله اهمیت نمیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارک نزدیکتون هست ؟

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

خب بچه نمیدونه میکروب چیه؟ درکی از انتزاع نداره

فقط اینکه جیغ زد بی توجهی کن. که یاد نگیره با جیغ پیش بره.

وقتی تلاش می کنی جیغش رو آروم کنی. اون برنده است. 

بزار ساعتها جیغ بزنه. چندین روز . بعد میبینه تاثیری نداره

بچه ها سریعا، چیزهای بی تاثیر رو دور میندازن.

پسر منم گاهی جیغ میزنه،دلم میخواد سرمو بکوبم تو دیوار🥲

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

یمدت طولانی باید ب جیغاش اهمیت ندی مثلا دو سه ماه

نه فقط چند روز 

برای خوابشم شبا زودتر برقارو خاموش کن و دراز بکش مجبور میشه بخوابه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

خخخخخخخ بگو اگر بچه ای بشنوه دیگه باهات بازی نمیکنه

والا به کتفشه خیلی اوکیه چون از هر لحاظ باهاش راه میام اینقدر این روانشناسا میگن بچه باید شاه باشه ک این دیگه شاهه شاهانه والا بچه هایی ک از ودر مادرشون میترسن بهترن

این چند تا سوال رو جواب بده

تو خونه با همسرتون مشکلی ندارید یا دعوا نمیکنین؟

با تلویزیون و گوشی و تبلت زیاد سرو کار داره؟ 

نوع بازی هاش چیه توی طول روز؟ 

وقتی جیغ میزنه شما عصبانی میشی یا قیافه ت عوض میشه؟ 

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
خب بچه نمیدونه میکروب چیه؟ درکی از انتزاع نداره فقط اینکه جیغ زد بی توجهی کن. که یاد نگیره با جیغ پ ...

این روشو یه هفته امتحان کردم چون براش عجیبه بهش اهمیت نمیدم دیگ کامل خودشو هلاک میکنه از گریه،

این چند تا سوال رو جواب بده تو خونه با همسرتون مشکلی ندارید یا دعوا نمیکنین؟ با تلویزیون و گوشی و ...

اصلا دعوا نمیکنیم خیلی مسایل رو رعایت میکنیم هرروز چند ساعت باهاش بازی میکنم تی وی هم برای کارتونای انگلیسی فقط براش میزارم گوشی ام ک کلا نه،