2777
2789
عنوان

نچرال بودن🫢

111 بازدید | 10 پست

بچه ها شماهم جدیدا نچرالا به چشمتون خیلی زیباتر و جذابن یا فقط من اینجوریم😂🥹

ازبس همه شبیه هم شدن آخه 

کسی که مژه نکاشته، ژل نزده به چشممم بسیار جذابه🥹

پ.ن:همهههه آدما همههههه زیبا و منحصر به فردن😁✌️

خدای مهربون من💕تو زندگیمو بساز، تو بسازی قشنگه....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اینکه عمل زیبایی برای کسانی که واقعا ایراد های جدی دارن ،بد باشه اما احساس من به طبیعی تر ها اینه که ثبات شخصیتی و رفتاری بیشتری دارن و بیشتر میتونم روشون حساب کنم یا اعتماد کنم یا صمیمی بشم 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
من به چشم انسان با اعتماد به نفس بالا نگاشون میکنم 

از لحاظ روانی هم بله😍اکثرا بسیار خویشتن دوست و بااعتمادبنفسن 

صورتم لاغره هر کاریم کردم تپل نشد  دوست دارم ژل بزنم ولی گاهی با این حرفاتون پشیمون میشم   ...

گلم منظور منو بد متوجه شدین، منظورم کسایی هستن که زیاده روی میکنن وگرنه هرکاری که به زیباییتون کمک میکنه و کاملا نچراله ، خوبه که انجام بدین😍

نه اینکه عمل زیبایی برای کسانی که واقعا ایراد های جدی دارن ،بد باشه اما احساس من به طبیعی تر ها اینه ...

نظرتون روکاملا قبول دارم، متاسفانه چشم و هم چشمی زیاد شده و کارهای زیبایی که واجب نیست انجام میدن و غیر طبیعی میشه چهره ها!!!

نظرتون روکاملا قبول دارم، متاسفانه چشم و هم چشمی زیاد شده و کارهای زیبایی که واجب نیست انجام میدن و ...

متاسفانه متاسفانه 

خیلی زیاد دیدم کسانی رو که واقعا زیبا بودن ولی رو به این عمل های زیبایی آوردن و بعد از مدتی دچار وسواس شدن و احساس نیاز به عمل های بیشتری میکنن 

روندی که متاسفانه درون فرد متوقف نمیشه و احساسی که هیچ وقت راضی نمیشه و همینجوری ادامه داره تا مرز جنون یا افسردگی 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
متاسفانه متاسفانه  خیلی زیاد دیدم کسانی رو که واقعا زیبا بودن ولی رو به این عمل های زیبایی آور ...

درسته، جالب اینجاست کسایی که خودشون اینکارا رو افراطی و وسواس گونه انجام میدن، بقیه رو هم باهمین دید نگاه میکنن و ترغیب میکنن که اینکارو بکن!😐

یکی از همکارام هرموقع منو میدید میگفت یه نیم سیسی ژل بزن به لب بالات محشر میشی، درصورتی که لب من خودش گوشتیه و کاملا به چهرم میاد و دوسش دارم😐و خداروشکر که تحت تاثیر این وسواسهای ذهنی قرار نمیگیرم...

امیدوارم چهرمونو نچرال دوست داشته باشیم و الکی دست به تغییرهای غیر ضروری نزنیم😍✌️

درسته، جالب اینجاست کسایی که خودشون اینکارا رو افراطی و وسواس گونه انجام میدن، بقیه رو هم باهمین دید ...

اره واقعا اکثرا به همون وسواس و تصویر ذهنی از زیبایی برای همه برمیگرده 

امیدوارم انشالله