2777
2789
عنوان

خواهرم میگه تو مدرسه..🥲

569 بازدید | 14 پست

خانوما من یه خواهر دبیرستانی دارم که یه کم دختر درونگراییه و تو ارتباطات اجتماعی ضعیفه..امروز اومد خونه دیدم داره گریه میکنه که دوستام با لحن بدی جواب سوالاتمو میدن در صورتی که من چیز بدی ازشون نمیپرسم🙂کلا خودشم برعکس همسن هاش زیاد اهل دوست و رفیق نیست تو مدرسه و میگه چرا بچه ها یه جوری رفتار میکنن که انگار من اصلا وجود ندارم..البته نمیدونم شاید خواهرم زیادی حساسیت نشون میده ولی نمیخوام این موضوع به درسش لطمه بزنه..چی بهش بگم یه کم آروم تر شه؟🙂

روزای تیره شبای تارو..خیلی وقته فهمیدم کسی نیس اون بالا..خدایی نداره هوای ما رو:)🥀🖤🕊️

بهش بگو عنم حسابشون نکنه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود   این کاربری دست سه تا دوسته      یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم  فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه     به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی ادم ذرونگرایی هستم و ارتباط ضعیفی دارم با دیگران حرف نمیزنم زیاد دوس ندارم صحیت کردنو هسچ دوست صمیمی ام ندارم ولی اعتماددب نفس و فن بیان خیلی قوی ای دارم برا خواهرتون کتاب های عزت نفس و اعتماد ب نفس بخذین

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود

منم همسن خواهرتم بعضیا اینطورین همه چیو به مسخره میگیرن اگه به اونا فک کنه عمرش میره بره مدرسه بیاید درسشو بخونه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود   این کاربری دست سه تا دوسته      یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم  فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه     به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم 

مادرتون باهاش صحبت کنه

چند باری مادرم باهاش صحبت کرده راجب این موضوع.خواهرم مشکلش فقط تو فضای بیرونه تو خونه انقد کم حرف نیس با ما اوکیه ولی نمیدونم مشکل از چیه خیلی هم بچه ضعیف و خجالتی نیست نمیدونم والا😔

روزای تیره شبای تارو..خیلی وقته فهمیدم کسی نیس اون بالا..خدایی نداره هوای ما رو:)🥀🖤🕊️

این وسط اصن درسش مهم نیس لطمه بخوره یا نه 

یه وقت به روح و روانش لطمه نخوره! این مهم تره همه چیه 

تو هر کلاسی یه چندتا بچه هس که بی اعتماد به نفسن و اروم که معمولا بچه ها با لحن درست جوابشونو نمیدن و مسخره میکنن، مث اینکه خواهرشمام یکی از اوناس که تنها راه حلش بالا بردن اعتماد به نفس و قوی کردن ارتباط اجتماعیه

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

بهش بگو عنم حسابشون نکنه

اره خیلی بهش میگیم ولی متاسفانه تصورش اینه که همه انگار قراره با یه نفر بگن و بخندن..حس میکنه مشکل از خودشه..

بگو عادت میکنی منم 10 سال که میرم مدرسه اینجوریه

واقعا خیلی باید سخت باشه..خواهر من تو مقطع ابتدایی اینجوری نبود خیلی خوب با چهار پنج تا از بچه های درسخون کلاس ارتباط میگرفت اما نمیدونم فضای دبیرستانه چیه..

منم خیلی ادم ذرونگرایی هستم و ارتباط ضعیفی دارم با دیگران حرف نمیزنم زیاد دوس ندارم صحیت کردنو هسچ د ...

ممنون بابت نظرتون..❤️دقیقا خواهر منم همینجوریه یه عده کلا کم حرفن ولی خواهرم تو محیط خونوادگی اینجوری نیست فقط تو مدرسه اینجوریه..واسش سخت میگذره💔

این وسط اصن درسش مهم نیس لطمه بخوره یا نه  یه وقت به روح و روانش لطمه نخوره! این مهم تره همه چ ...

بله اینم حرفیه🙂کلا نسبت به همسناش کم حرف تره شاید بقیه به خاطر همین باهاش ارتباط نمیگیرن بهش میگیم خودت برو جلو ارتباط بگیر اما میگه نمیخوام خودمو بچسبونم به بچه ها..چون تو دبیرستان بچه ها اکثرا اکیپن و اینا🙂

منم همسن خواهرتم بعضیا اینطورین همه چیو به مسخره میگیرن اگه به اونا فک کنه عمرش میره بره مدرسه بیاید ...

دقیقا..بعضیا نمیدونم چرا اینجورین خب اگه نمیتونن با کسی ارتباط بگیرن طبیعیه ولی این که رفتار بدی از خودشون نشون بدن واقعا بده🙂