2777
2789

دیشب دکتر زنان برام نوشت

البته فولیک اسید،دوفامد و اینوزیتول هگزا فسفات(IP_6) هم نوشت

اگر از اینا هم سر درمیاید راهنمایی کنید لطفا

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا جای ک من میدونم اینو فولیک اسید فولیک هم داره چرا دوباره اسید فولیک هم تجویز کرده

نمیدونم عزیزم،فقطم یه سونو واژینال ازم گرفت! هنوز آزمایشهای هورمونی رو انجام ندادم!

دوفامد هم تنظیم هورمون هست ولی آخری رو تا حالا نشنیدم عزیزم

روش نوشته برای کیست تخمدان در صورتی که وقتی ازش پرسیدم کیست دارم یا نه؟ گفت نه فقط تنبلی داری

نمیدونم عزیزم،فقطم یه سونو واژینال ازم گرفت! هنوز آزمایشهای هورمونی رو انجام ندادم!

اینوفولیک که خوبه دوفامد هم برای تنظیم قاعدگی چون من استفاده می‌کردم ولی باید اول آزمایش میدادی بعد دارو تجویز میکرد🤔

من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هرچه کرد آن آشنا کرد...😔
روش نوشته برای کیست تخمدان در صورتی که وقتی ازش پرسیدم کیست دارم یا نه؟ گفت نه فقط تنبلی داری

خوب کیست هم اغلب اونایی که تنبلی دارن میگیرن شاید موارد مصرفش شامل حال شمام میشه 

تو گوگل هم سرچ کن

اینوفولیک که خوبه دوفامد هم برای تنظیم قاعدگی چون من استفاده می‌کردم ولی باید اول آزمایش میدادی بعد ...

برای خودم هم همین عجیب بود! مخصوصا که تا وقتی پریود نشم نمیتونم آزمایش بدم و تا اون موقع باید اینارو مصرف کنم! میگه کیست نداری اما دارو برای از بین بردن کیست تجویز میکنه! گفتم شاید به من گفته کیست ندارم که استرس نگیرم( که اینم بعیده،چون توی سونوگرافی قبلیم هم دکتر گفت همه کیستات برطرف شده)

خوب کیست هم اغلب اونایی که تنبلی دارن میگیرن شاید موارد مصرفش شامل حال شمام میشه  تو گوگل هم س ...

گفتم اینجا شاید کسی تجربه کرده باشه و بتونه راهنمایی کنه وگرنه توی گوگل که همه چیز در مورد داروها و دکترا گل و بلبله