2777
2789

من خودم دبیرستان که بودم،داداشم میومد دنبالم یعنی از مدرسه که تعطیل میشد میومد جلوی مدرسه وایمیساد تا من بیام،

خلاصه که بعد چند وقت تو کل مدرسه شایعه پر شد که شیرین(من)با یه پسره خوشگل تقریبا همسن خودمون رل زده.شاید باورتون نشه ولی حتی یه سریا گفته بودن پسره شبیه شیرینه پس یعنی خیلی وقته با همن چون کسایی که طولانی مدت توی رابطه‌ان شبیه هم میشن😐

این شایعه ها هی بیشتر و بیشتر شد تا به گوش مدیر رسید و از اونجایی که دوران ما روی این چیزا خیلی حساس بودن کارم به دفتر کشیده شد.این وضعیت ادامه داشت تا اینکه مدیر مامانمو خواستو،مامانم بنده خدا ۲ ساعت داشت توضیح می‌داد که ما خواهر برادریم و حتی دو قلوایم،ولی باز مدیر میگفت داری کار دخترتو لاپوشونی میکنی،خلاصه که وقتی ول کن من شد که شناسنامه هامونو دید ولی نمیدونم چرا بازم برای این موضوع از انضباطم کم کرد اون سال..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همون اول باید سو تفاهم رو برطرف می‌کردید تا بزرگ نشه 

من ک فقط تو کار نقشه کشی واسه کادر بودیم

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

من مدرسمون گیر نبود ولی من خیلی دختر آروم و سر به کتابی و مثبتی بودم خیلی موهام بور بود بلند ولی بالاهاش نسبت به پایینش تیره بود هر کسی میدید فکر می کرد رنگه مدیرمون می‌گفت نادیا از تو بعید بود رنگ زدی گفتم بخدا موی خودمه 

بور طلایی بود 

دانشجو❤️👩‍⚕️

یکبارم تو مدرسه داشتن لب تاب یاد میدادن 

لب تاب کم بود یک لب تاب اون گوشه بود گفتن شما دوتایی رو اون کار کنین ما هم اونو برداشتیم  باید عکس انتخاب می کردیم 

رفتیم تو گالریوس کل عکسای مدیر و ناظم همه بود نشستیم نگاه کردن😁✅👌

دانشجو❤️👩‍⚕️
منم از اینکارا کردم😂 تازه یه دفعه سوالای امتحانی هم توش بود 

😂😂😂

منم یکبار رو میز مدیر سوال ها رو دیدیم مدرسمون خیلی سخت گیر بود سمپاد بود یواشکی ازش عکس گرفتم بچه ها مدیر سر گرم کردن اومدیم کلاس کل جواب حفظ کردیم همه ۱۹/۲۰😂😂

معلمه می گفت فکر نمی کردم این امتحان به این سختی بتونین جواب بدین آفرین به همه هدیه داد😂

دانشجو❤️👩‍⚕️
اره 😂

😂😂قصد ازدواج نداره؟

اسی مشتاق شدیم عکس داداشتونو ببینیم ایطوری ک دوستاتون تعریف کردن😂😂

بعضی #دوستت دارم ها بی #فایدست مثل #موفق باشید های #آخر برگه #امتحانی...!🤌🏻