2777
2789

شوهرت کارهاش روبکنه

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرش همینه ولی نمیگه میرم میگه بریم

خب توهم برو

ولی کارهای سبک بکن یافقط حضورداشته باش شوهرت خوشحال بشه

اشکال نداره کلی ثواب میکنی

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

درکت میکنم. من زمان بارداریم اواخر8تا1روز قبل زایمانم مامانم بیمارستان بود.از صبح ک بیدار میشدمتا شب ک میخوابیدم درحال پخت و پز و آبمیوه گرفتن و....خیلی سخت بود.وضعیت مامانمم خیلی بد بوددکترا جواب کرده بودن.

خداروشکر بخیر گذشت🙏🏻

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم

ثواب داره عزیزم

فک کن مادر خودته وقتی از پس کاراش برنمیاد به بزرگی خدا خودش قسم خدا رو خوش نمیاد لبخند خدا رو میبینی

منم رو بارداری اولم مادرشوهرم عمل کرد همه کارا با من بودن همه کار هم براش کردم از شیر مادر هم‌حلال ترش چون خودم خاستم

چطور ناخوشه؟چقد دورن؟اشکال نداره خودت میگی پا به ماهی بعد زایمان تا ۴۰ روز که از جات پا نشو بعدشم بچ ...

کمرد درد داره میتونن بیان خیلیم دور نیستن ما نزدیک تریم

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

درکت میکنم. من زمان بارداریم اواخر8تا1روز قبل زایمانم مامانم بیمارستان بود.از صبح ک بیدار میشدمتا شب ...

خداروشکر

سالم‌باشن،سر کار هم‌میرم یکم سخته نمیدونم چکار باید کنم

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

ثواب داره عزیزم فک کن مادر خودته وقتی از پس کاراش برنمیاد به بزرگی خدا خودش قسم خدا رو خوش نمیاد لب ...

سالم باشید چون ماه آخرم و سرکارم‌میرم‌سخته وگرنه یکارایی میتونستم بکنم

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩