2777
2789
عنوان

بچه ۷ ساله

128 بازدید | 9 پست

راجب یکی از اقوامه پسرش ۷ سالشه اخرای کلاس اولشه الان به شدت به شدت پرخاشگره توهین زیاد میکنه و اسم مشق که میاد میزنه زیر گریه و لج شدید در حدی شده گریه هاش که پدرش داره قرص خواب مصرف میکنه هر شب کسی راهکاری نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببریدشون پیش مشاور کودک و نوجوان

یا اگر دسترسی ندارید؛یک کاربر مشاور کودک بودند از  ایشون بپرسید

اسم کاربریشون یادم نیست ولی پروفایلشون یک پسر بچه ی چشم رنگی بود

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱
تاثیر داره جدی؟ مامانش خیلی حساسه اسم مریضی رو بچش بزارن یا جایی ببرنش

الان دیگه اون حساسیت ها توی عموم مردم وجود نداره،ضمن اینکه قرار نیست کسی باخبر بشه

خود کودک و مادرش برن

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱