2777
2789
عنوان

عمل بینی

132 بازدید | 18 پست

خانما خیلی ناراحتم بینی من قوز داشت همه اذیتم میکردن که عمل کن منم به خیالم رفتم ی دکتر حاذق پیدا کردم عمل کردم چقد بهش گفتم دکتر سربالا نکنی ها گفت باشه گچ و که باز کردم  خیلی خوب بود بینیم چند هفته اول هم واقعا راضی بودم الان بعد ۳ ماه انگار بینیم سربالا شده روش قوز اومده خیلی ناراحتم واقعا اصلا بد شکل و قیافه شدم خیلی غصه میخورم

در این محفل که طوفان غرور است..که را یک لحظه امکان سرور است؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورم نداره؟

ورم که والا نمیدونم اخه مگه میشه همه جا ورمش خابیده باشه تیغه بینی ورم کنه ی تیکه 

بمنم همه میگن عمل کن افتادگی نوک بینی دارم ولی نظرات و که تو اینجا میخونم میبینم خیلیا پشیمونن

من بینیم خیلی بد بود شکسته بود از ی طرف زده بود بیرون نوک بینیم هم افتاده بود خیلی اذیتم میکردن همه مسخره میکردن منو . خودم هم از خودم بدم میومد الان بیشتر بدم میاد 

نمیدونم والا منم عمل کردم دوماهه احساس میکنم قوز داره سوراخا بینیمم تابه تاس دلگرم کردم خودمو به ورم

تا ۳ ماه سوراخ های بینی تا به تا هست بهدش درست میشه ایشالا نترس این قوز بینی خیلی رو عصابه منه

من 4 ماهه عمل کردم هر روز ی شکله  برو دکتر معاینه کنه شاید ورم باشه

فردا قراره برم ولی امیدی دیگه ندارم.