2777
2789
عنوان

حرف شوهر

161 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من هنوزم بخاطر اینکه شوهرم پیش مادرش حرف از احترام افتاد گفت من به زنم گفتم اگ تو به خانواده من توهین کنی منم به خانواده تو توهین میکنم

ناراحتم طببعیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید همونجا میگفتی من در شانم نیست به کسی توهین کنم 

خدایا خیلی خستم خیلی دلشکستم خودت به دلم نگاهی بکن که برای ما همه کار سخت و دشوار است جز ان کاری که تو راحت و آسانش کرده باشی
البته اینم بگم ب اوناهم راجب من همینو گفته حتی شب بهش گفتم چرا اینو گفتی گفت ب اوناهم گفتم دیگه

من میگم مردا بعضیاشون واقعا بدون فکر کردن حرف میزنن

منم انقدر به شوهرم سفارش میکنم فلان حرفو نگی فلان کارو نکنی

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
البته اینم بگم ب اوناهم راجب من همینو گفته حتی شب بهش گفتم چرا اینو گفتی گفت ب اوناهم گفتم دیگه

دروغ میگه خودش میدونه کارش ضایع بوده اینجوری میگه ولی مثلا خواسته بگه من خیای تو خونه برش دارم

شوهرا وقتی خانوادشون رو ببینند شیر میشن و تو خونه موش میشن 

توهم تو همون جمع حرف شوهرت رو تکرار کن 

مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملم‌کنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱                 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️.                                                      آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.                        

طبیعیه

منم بودم ناراحت میشدم ولی اینکه با اوناهم اتمام حجت کرده خوبه.

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز