2777
2789
عنوان

کیپی گوش

55 بازدید | 12 پست

دکتر چندتا رفتم نوار هم دادم گفتن سالمی ولی بعد گذشت یک ماه هنوز کیپه حتی دو بار هم ساکشن کردم. کسی هست اینجور شده باشه؟؟ حتی قطره و... هم استفاده کردم باز اونجوریه

اگه عفونت داره درمانش کن

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید عفونت باشه اگه نه بخاطر استرس و طبع سرده باید بیخیالش بشی شش ماه استرستم تو زندگی کنترل کنی اینو دکتر بهم گفت برا دردایی که منشایی ندارن 

ام آرآی رفتی؟

اگه هم بارداری ممکنه بخاطر هورمون های نامتعادل باشه

من مجردم باردار چی😭

یه ام آرآی برو خیالت که راحت شد دیکه فقط بیخیالش شو و عادات زندگیتو تصحیح کن

هندزفری ممنوع

استرس ممنوع

غذاها نامناسب با طبع بدنت ممنوع

ساعت خواب صحیح واینا

شاید عفونت باشه اگه نه بخاطر استرس و طبع سرده باید بیخیالش بشی شش ماه استرستم تو زندگی کنترل کنی این ...

نه التهاب کانال گوش داشتم که گفت برطرف شده ولی باز کیپم همین دیروز ساکشن کردم ولی بازم کیپه

نه التهاب کانال گوش داشتم که گفت برطرف شده ولی باز کیپم همین دیروز ساکشن کردم ولی بازم کیپه

خب ی مشکلی داشتی باید صبرکنی خودش خوب میشه حموم که میری موم گوش ژله ای بگیر استفادا کن آب داخلش نره ی مدت