2777
2789

خونه نوسازه تو بالاشهره تقریبا  خیلیم خوشگله و مدرنه بین تموم خونه های اون منطقه تکه میان نگا میکنن خونه رو اوکی میدن خیلی هم خوششون میاد بعد که پاشونو از خونه میزارن بیرون منصرف میشن الان یک ساله چیکار کنیم دعایی چیزی دارید بخونم 

کاربری دست دو نفر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قيمت 

كسادي بازار ملك و خونه 

بعضي وقتا خونه به حدي خرج شدس كه واسه طرف نميصرفه 

به همه املاكيا سپردن صد در صد اشتباهه و خونه رو لوس ميكنه ديدم هيچ كدوم روش كار نميكنن يا وقت نميزارن چون نونشون هزار جا تقسيم ميشه

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
گرونه حتما

آره یه مقدار گرون خوب هست ولی میارزه سرش زحمت کشیده شده ولی خوب میگم کلا موافقت میکنن بعدش بی دلیل منصرف میشن چند روز پیش حتی طرف به عنوان پیش پرداخت ماشینشو داد بعد منصرف شدن کلا کنسل شد

کاربری دست دو نفر
آره یه مقدار گرون خوب هست ولی میارزه سرش زحمت کشیده شده ولی خوب میگم کلا موافقت میکنن بعدش بی دلیل م ...

ببين طرف هم واسه پولش زحمت كشيده كسي بي گدار به اب نميزنه 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
قيمت  كسادي بازار ملك و خونه  بعضي وقتا خونه به حدي خرج شدس كه واسه طرف نميصرفه  ب ...

اره به همه بنگاه‌های شهر سپردیم ماشینمون تو دیوارو شیپور کشوری گزاشتیم اصلا هیچی ب هیچی

کاربری دست دو نفر
اره به همه بنگاه‌های شهر سپردیم ماشینمون تو دیوارو شیپور کشوری گزاشتیم اصلا هیچی ب هیچی

خب همينه 

اين حالا حالا ها اب نميشه 

كارتون از پايه اشتباهه 

يك نهايت دو املاكي مورد اعتماد كفايت ميكنه 

بيشتر لوس ميشه و ميمونه رو دستتون

تو اینترنت سرچ کن دعا هست. آیات قرآنه بنویس بذار تو ماشین و خونه. من نوشتم حتی تو ماشینم نبرده بودم ...

سلام عزیزم چندتا دعا میاره کدوم رو بنویسم یه اسکرین ازش میفرستی از دعایی که شما نوشتید

کاربری دست دو نفر