2777
2789
عنوان

دکتر زنان خوب اصفهان

483 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها

من یدونه دیگ ازین نظرسنجیا گذاشتم هیچکی جواب نداد و واقعا نیازدارم ب کمکتون 

یه دکتر زنان خوب و باحوصله باسواد برای معاینه تو اصفهان میشناسید؟(جایی که حریم بیمار هم رعایت بشه ن ازینا ک همه میبینتت😭)

من فک میکنم مشکل واژینیسموس داشته باشم.

و یه مشکل دیگم ک دارم اینه ک همسرم فک میکنه حتما باید خون بیاد و من میترسم نیاد! دکتر براش توضیح میده؟

من دوبار برا معاینه رفتم پیش دکتر فرزانه جابری واقعا مطبشون و رعایت حریم خصوصی بیمار عالی بود. یکی از آشناها توی بیمارستان کار میکنن میگفت دکتر جابری، فقیهی و نرگس لشنی دکترای خوبی هستن.

مطب دکترجابری خیابون توحید ساختمان ژیوار طبقه اول

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترخانم مباشریان....خیابان نظر نمیدونم شرقی یاغربی 

فامیل های ما ازایشون خیلی رضایت داشتند

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

با همه این خصوصیاتی که گفتی من فقط دکتر مقتدری رو میشناسم. فوق العاده با اخلاق که واقعا برای بیمار و حریم خصوصیش ارزش قائله. برخلاف خیلی از دکترا که بابت هرمشکلی بری یه اظهار نظر بیجا میکنن، پیش دکتر مقتدری فقط احساس اطمینان و آرامش میکنی. از لحاظ تشخیص و درمانم حرف نداره

ممنونم بابت راهنماییاتون🩷بنظرتون بوتاکس تاثیر داره؟کاش تاثیر داشته باشه کاش برم معاینه بگه اسن واژینیسموس نیس و حل شه:(

خدا 

اخه من فقط الان کلی عذا گرفتم برای معاینش فقط

میمیرم از خجالت 

ممنونم بابت راهنماییاتون🩷بنظرتون بوتاکس تاثیر داره؟کاش تاثیر داشته باشه کاش برم معاینه بگه اسن واژی ...

اگه واژینیسموس باشه آره عزیزم با بوتاکس برطرف میشه
میدونم خجالت داره ولی به این فک کنه دکتره عادت داره :)))

با همه این خصوصیاتی که گفتی من فقط دکتر مقتدری رو میشناسم. فوق العاده با اخلاق که واقعا برای بیمار و ...

افتضاحه مقتدری

دکتر ندا مقتدری کاملا بیسواد...فقط ادعاش میشه و کلاس الکی میخواد بذاره

با چند تا اکانت فیک همه الکی تبیلغ اینو میکنن و منم گول خوردم و  دیر متوجه شدم که خودشون واسه خودشون تبلیغ میکنند

در مورد طبابت هم افتضاحه.. من ذخیره تخمدان‌هام نزدیک صفر داره میره و ایشون اصلا نفهمیدن...تازه میگفت تخمدان پلی کیستیک و داروی اشتباه داد.خدا لعنتش کنه...به ازای تنفس توی مطبش هم پول میگیره بار علمی هم صفرررررر.

سونو واژینال در حد ۵ ثانیه دیده بودید؟؟ و کلی پول ؟؟؟

خدا خیر بده دکتر زهرا فتوحی رو همون جلسه اول با سونو متوجه شد ذخیره تخمدان هام کمه فرستاد ازمایش Amh و دیدم بله ۰/۷😭شده.

اگر یکسال پیش این مقتدری نادون متوجه شده بود حالا اینقدر پایین نیومده بود...امیدوارم کسی مثل من نشه

متاسفم واسش ...