2777
2789
عنوان

بچه ها امشب دوستم دعوت کردم خونمون نکنه شوهرم عاشقش بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3086 بازدید | 94 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل دوست من که عاشق شوهرم شده التماس میکند باهم زندگی کنیم 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
فک کردم از سایت رفتی 😐اون خانم دستتون رو رو کرد چه ریلکسی

چرا برم؟ من دروغی نگفتم ک خجالت بکشم 

اون خانم گفتم هم بخودشون هم شماها شبیه بود ولی عکس بنده نبود 

فامیل ما هردو متاهلن ایشون گف مجرده البته یبار گف متاهله معلوم نشد مجرده یا نه 

دفعه آخرت باشه

منم یه دوست داشتم گیر داده بود شوهرت خونه بود دعوتم کن بیام دور هم بخندیم

گفتم چشم🙃

کلا دوستام میخوان بیان میگم شوهرم خونس ، یه ساعت دیگه بیاید،هم شوهرم اذیت نمیشه هم ذهنم درگیر نمیشه

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

بخدا انقد پشیمونم ک حد نداره 

بخدامیتونی کنسلش کنی.ولی جوری‌ک نه شوهرت بفهمه ن دوستت.به شوهرت بگو مامانش‌مریض شد رفته خونه ی مامانش‌ خودتم‌ناراحت نشون بده بگو احمق چقد تدارک دیدم‌نیومد.خخخبه دوستتم بگوازشهرستان مهمون داره میاد .بگو طایفه شوهرمه.بگو دعوام شده باشوهرم‌گفتم‌من‌مهمون دعوت کردم فلان

ینی بنظرت مقایسه نمیکنه 

من  الان  روسیه هستم  .اینجا خوشگلترین زنان جهان رو داره.من مقایسه  نمیکنم .چون اگه بخوام مقایسه کنم  نمیتونم زندگی کنم

کم کم دارم بساطم رو جمع میکنم که برم

چرا برم؟ من دروغی نگفتم ک خجالت بکشم  اون خانم گفتم هم بخودشون هم شماها شبیه بود ولی عکس بنده ...

😐من کاری ندارم ولی عکس دیگرانو حتی جاریتو بدون اجازه گذاشتی .دوسه بار عکس خودمو گذاشتم الان میترسم یه نفر چندوقته دیگه بزاره بگه جاری سلیطممیخواد مخ شوهرمو بزنه.والا قضاوت سخته ولی کلا کار درستی نبود اخرش هم دردسر شد برلتوت

دیگ دعوتش کردم  ینی یجوری خودش خودشو دعوت کرد  امشب میاد

خوب گیرم دوستت رو کنسل کردی. کارش . بیرون. و بقیه جاها چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هرچند در کل از رفت و آمد دوستی و همکاری و همسایگی متنفرم و همیشه ازش فساد میباره