2777
2789
عنوان

حسادت به جاری

798 بازدید | 47 پست

خودم میدونم حسادت کردن تو هر لحظه وشرایطی اشتباه هست ونمیشه که دلیل اورد وتوجیحش کرد کار غلط همیشه غلطه.اما با حس درونی چه کنم تا از شر این حس لعنتی نجات پیدا کنم.

جاریم خوشگل وتحصیل کرده پدرومادرش تحصیل کردن شرایط مالیشون عالی.یه همسر برون گرا تحصیل کرده موفق داره که خیلی با اخلاقه وعاشق زنشه.اما من یه چهره معمولی رو به پایین دارم همسرم درون گراست اهل محبت نیست بخواطر شرایطش با من ازدواج کرداز نظر اخلاقی قابل مقایسه با برادر شوهرم نیست.خانوادم سطح مالی وفرهنگیشون خیلی پایینه.تو هر زمینه ای که نگاه میکنم جاریم از من خوشبخت تره. بخدا تو دلم دعا میکنم خوشبخت بمونن راضی نیستم کوچکترین مشکلی براش پیش بیاد  واقعا دوست ندارم بابت حسادت من لطمه ای به زندگیش وارد بشه ولی مشکلم اینه با  حس درونی که همش خودمو مقایسه میکنم و بعدش گلایه از خدا میکنم که چرا  شرایط اون برای من فراهم نبود.نگید توام درس میخوندی شرایط زندگی ادما متفاوته فرهنگ و محل زندگیشون خیلی چیزارو به ادم تحمیل میکنه.من ازدواج دومم بود با شرایط روحی بسیار بد ازدواج کردم اما اون تو بهترین موقعیت تو بهتزین شرایط ازدواج کرد.از هر نظری نگاه میکنم از من بالاتر وسر تره کاش حداقل زندگیم یه چیزی مثبت داشت دلمو به اون خوش کنم.

خانواده شوهرم بخواطر شرایطایی که داشتم رسما سوار گردنم شدن.اما جرات ندارن به اون حرفی بزنن.راه حلی بهم بگید چله ای بهم بگید انجام بدم اروم بشم .حسادت بدترین درده 

اگر دین ندارید وبه خدا وبه قیامت اعتقاد ندارید لااقل آزاده مرد باشید....میشه برای آرامش دلم صلوات بفرستین...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم جاریم از اول رو نداد ب هیشگی و جرات ندارن بهش چیزی بگن ولی من ......    

واقعا این چیزا خیلی ادمو ناراحت میکنه.

اگر دین ندارید وبه خدا وبه قیامت اعتقاد ندارید لااقل آزاده مرد باشید....میشه برای آرامش دلم صلوات بفرستین...

اصلا پیجش رو فالو نکن  عکس هاش رو دنبال نکن 

رفتی خونه مادر شوهرت اصلا چیزی در موردشون نپرس

سرت گرم زندگی خودت باشه 

کم کم شروع توهم درس بخون از هر سطحی هستی بخون 

به خودت برس 

مقایسه نکن 

درگیر خودت و زندگیت که بشی  اونا رو فراموش می کنی

خدایا خودت پشت و پناهم باش
اگه دختر خوبیه واقعا حسادت بی معنیه

عزیزم من با بد وخوب بودنش کاری ندارم ودوستم ندارم که زندگیش خراب بشه اما خودمو چه کنم که همش مقایسه میکنم حتی برخورد اطرافیان

یادمه دبستان بودم ی  مجله رشد بهمون دادن موضوعش حسادت بودن صفحات اخرش میگفت حسادت اونیه ک بخای اونی بهش حسودی میکنی مثلا خوشگلی رو نداشته باشه  ک تو خوشگل دیده شی یا خوشکلی تو اندازه اون شه ، اینی میگی طلب انسانه وگرنه اینجوری ک حسادتو معنی میکنید همه حسود شدیم ک

اصلا پیجش رو فالو نکن  عکس هاش رو دنبال نکن  رفتی خونه مادر شوهرت اصلا چیزی در موردشون نپ ...

ممنونم عزیزم خیلی چیزای خوبی گغفتی بهم .خودمو دارم نابود میکنم

یادمه دبستان بودم ی  مجله رشد بهمون دادن موضوعش حسادت بودن صفحات اخرش میگفت حسادت اونیه ک بخای ...

نمیدونم اسمش چیه فقط خیلی بدهدخیلی بد