2777
2789

هر دو رو تنها بزرگ کردم.اینکه میگم تنها منظورم اینه که کاااااملا تنها ینی حتی همراه بیمارستانم نداشتم با وجود سزارین خودم به بچه رسیدم .اینکه مادر بیاد بیمارستان یا من تا ده روز کنار مادرم باشم همچین چیزی وجود نداشت.اولی الان نه سالشه و دومی دوسال.قشنگ فرسوده شدم ولی دوست‌خودم که باهم باردار شدیم تازه اون سه تا داره .لذت دنیارو میبره چون هرازگاهی میتونه استراحت کنه.اگر مادری دارید‌که حداقل تو مریضی بچه هاتون تنها نیستید یا نه حتی در حد تماس دلگرم کننده .خداروشاکر باشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم عیب نداره تو بجاش قوی هستی که میتونی تنها از پس کارات بر بیای 

ولی خسته ام خیلی خیلی خسته.بیست ماهه که شبا بیدارم و روزا هم باید پسرمو بفرستم مدرسه و به درسش برسم خیلی سخته

الهی عزیزم چرا کسی کمک حال اون نبوده؟!

متوجه نشدم منظورت منم؟چون خواهرام هرکدوم یک سر دنیان و مادرم سالهاس معتقده که بدنش نیاز به استراحت داره و اگر مثلا کار کنه از پا میوفته.پونزده سال هست که اشپزی هم نمیکنه و پدرم غذاشونو اماده میکنه .راحت گفت توان شب بیدار و بیمارستان و نوزاد داری ندارم

استارتر منم مثل شمام، غصه نخور

معمولا بهش فکر نمیکنم ولی گاهی واقعا اذیت میشم.الان هر دو بچه هام مریضن بزرگه نه سالشه و کوچبکه یک سال و نیم.هر دو احتیاج به مراقبت بیست و چهار ساعته دارن و فقط منم و من

چقدرمیفهممت.حامله شدم بدترین ویا ویارو داشتم کسی کنارم نبود زایمان کردم کسی کنارم نبود یه راحت حتی نخوابیدم سر۴روز سرپا شدم چون میخواستم منت مادرشوهرم سرم نباشه الانم همه تنم روحم جونم درد میکنه الانه که الانه ازتنهایی دق میکنم ولی ترجیح میدم خونه بابام نرم خستم خیلی خستم تنها  دلخوشیم تودنیا پسرمه 

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️