2777
2789

دخترا‌ دلیل  تاپیک  زیاد‌ زدنم‌ در‌ این‌ مورد‌ ذهن  مشغولمه  

دوست‌ داشتید  تاپیک‌ قبل‌ و‌ ببینید‌ 

من‌ تا‌ دوسال  قبل  اصلا  خاستگار‌ نداشتم‌ به‌ طوری‌ ک‌ نگران‌ بودم‌ و‌ استرس‌ میگرفتم‌ سر‌ این‌ مورد  الان‌ ۳  تا  همزمان‌ مغزم‌ داره‌ میپوکه‌ 

چرا‌ همه‌ پول‌ ندارن🥺

یا‌ چرا‌ بابام‌ پولدار‌ نبود  که‌ الان‌ بین‌ عشق  و‌ پول  نمونم‌ از‌ ترس‌ سختی‌ کشیدن🥺

یکیش‌ هم‌ دانشگاهیمه‌ ک‌ دوسال  میشناسمش‌ مامانشم‌ دوسه‌ باری‌ دیدم‌ یبارم‌ رفتم‌ مولودی  خونشون  خانواده‌ باحالی  دارن  وضع  مالی‌ متوسط  هم  رشته  خودمه‌ روانشناسی  بالینی‌ شغل‌ ثابتی‌ نداره‌ و  کلا‌ تو‌ شرکت‌ بازرگانی‌ کار‌ میکنه‌ ،تو‌ اینترنت‌ کار‌ میکنه‌ جدیدا‌ بوتیک‌ زده  خونه‌ و‌ ماشینم‌ نداره‌ با‌ خانواده  زندگی  میکنه  ،اخلاقش  فوق‌ العادست  ‌ و‌ قیافشم‌ ‌ خیلی‌ اوکیه‌من‌ یمدت  ازش  خوشم  میومد‌ هیچی‌  نمیگفتم‌ چون  هیچ  واکنشی‌ نداشت‌ ‌ و‌ چند‌ باریم‌ اجی‌ صدام‌ کرده  بود  کلا‌‌ دیگ‌ فکر‌ نکردم‌ بهش‌ تا‌ اینکه  مامانش‌ شماره‌ مامانمو‌ گرفت‌ و‌ زنگ‌ زد‌ صحبت‌ کرد

یکیشم‌ پسر  داییمه  که‌ اون‌ تو‌ شرکت  باباش  کار  میکنه‌ و‌ تک  پسره  فیافش‌ خوبه‌ وضعش  عالیه  اخلاق  خودشم  خوبه  ولی  از‌ مادرش‌ خوشم‌ نمیاد‌ ،۳سالی‌ قهر  بودیم‌ و‌ کلا  مشکل‌ داشتیم‌ و‌ کلا‌ خودم  دلم‌ نیست‌ 

یکی‌ دیگم‌ دوست‌ خانوادگی‌ عمم  طرف  ۵  سال  ازم‌ بزرگتر‌ 

قیافه‌ معمولی‌ و‌ مردونه  ای‌ داره‌ ولی  هیکلش  خیلی  خوبه  

شناخت‌ زیادی‌ از‌ خانوادش‌ ندارم‌ یبار  تلفنی‌ با‌ پسره  حرف‌ زدم  منتظر‌ جواب  

طرف  رسما‌ وضعش  توپه‌ دوتا  خونه‌ تهران  داره  تنها  زندگی  میکنه‌ ماشینش‌ خارجی‌ بود‌ طوری  که  عمم  اسمشو‌ نمیدونست‌ 

من‌ دلم‌ با هم  دانشگاهیمه  ولی  اینم  پسر‌ بدی  نیست‌ 

اشنا‌ نشدم‌ هنوز‌ باهاش‌ تو‌ زندگیم‌ سختی‌ نمیکشم‌ 

وضع  پدرم  خیلی‌ معمولی‌ بود  

وای  نمیدونم‌ مغزم‌ درد‌ میکنه  انگار  

وقتی‌جوابتو‌نمیدم‌یعنی‌‌با‌نظرت‌مخالفم‌ولی‌حوصله‌بحث‌ندارم:<

چه ربطی به وضع مالی بابات داره 

مورد اولیع که نه خونه داره نه ماشین اگ خونوادش حمایت میکنن بخره اوکیه

مورد دوم اصلا وابدا

مورد سوم هم باهاش اشنا شو ببین اخلاقش چجوریه

همانا پس از هرسختی آسانی است💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پدر و مادرت بدترین تصمیم زندگی شونو گرفتن وقتی ک پول نداشتن نباید بفکر بچه آوردن میشدن، متاسفانه ایرانیا تو این یه مورد رتبه ی اولو دارن و همشم ازهم سبقت میگیرن

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم،ولی میدونم بجای دندون ممکنه دل بشکنه،واسه همین میخندم و سکوت میکنم:)

ببین خانواده نباید تو وضعیت بد بچه بیارن ولیییی...

حالا که شما داری زندگی میکنی...هیچوقت وابسته نباش مخصوصا از لحاظ مالی چون باید طرفو تا اخر عمر تحمل کنی حتی اگه بدترین ادم باشه.مستقل شو همین!

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.

اول بگو خط قرمزات چین از نظر شخصیتی و رابطه و اینا

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

من اگه جای تو بودم اولی👩🏻‍🦯

یه حرف کوچولو از من به تو 

هر چی بگی چرا من اینجوریم بابام پولدار نیست و فلان هیچی عوض نمیشه خب؟ قبولش کن و سعی کن تو این موقعیت قشنگ ترین تصمیمو بگیری

حالا هی بگی چرا پولدار نیستم نه بابات پولدار میشه نه بهت وحی میشه کدومو انتخاب کنی👩🏻‍🦯

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
ببین خانواده نباید تو وضعیت بد بچه بیارن ولیییی... حالا که شما داری زندگی میکنی...هیچوقت وابسته نبا ...

مستقلم‌ من‌ 

هم‌ دانشگاه‌ هم  کار  ولی  بازم‌ طرف  ۵  سال  از‌ من  بزرگتره‌ 

بابای  منو  میزاره‌ تو‌ جیب

وقتی‌جوابتو‌نمیدم‌یعنی‌‌با‌نظرت‌مخالفم‌ولی‌حوصله‌بحث‌ندارم:<

مورد آخر میتونه بهترین انتخابت باشه تو این وضعیت اقتصادی جامعه رفاه خودت و بچه هات تامینه، اگ طرف اخلاق نداشته باشه، فقط اخلاق نداره، ولی اگ پول نداشته باشه نه اخلاق داره نه اعصاب نه آرامش نه هیییییچ  چیز دیگه ای

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم،ولی میدونم بجای دندون ممکنه دل بشکنه،واسه همین میخندم و سکوت میکنم:)

عزیزم سوای عشق و پول سعی افسار قلبتو بدی دست منطق ،عاقلانه فکر کن و تصمیم بگیر و به این فکر کن هر کسی مسئول زندگی خودشه ، دستم پدرتم ببوس که با وجود بی پولی بنا بر فرمایشات خودت،شمارو فرستاده دانشگاه و به این سن رسونده شمارو و پدری کرده ، خیلی ها بابای پولدار نداشتن ولی با تحصیل و تلاش و تدبیر خودشون به جایگاه اجتماعی خوب رسیدن و خواستگارای خوب دارن با وجود پدری کارگر❤️ شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند❤️ یادت باشه اینو گلم❤️

تاپیکتون رواتفاقی دیدم عزیزم سومی که پولداره

خیلی بهتره حتمأتورفاه بوده اخلاقشم خوبه چون آرامش

اعصاب داشته من توزندگیم شوهرم اخلاقش ۲۰عالیه

عاشقانه هست ولی تمام بحث هامون بخاطربی پولیه

دیوانه شدم خسته شدم بعضی وقتاباهام حسرت میخوریم

چقدبده که مشکلامون همه بخاطربی پولیه همه