تجربه من از اسلیو معده من الان چهار روزه عمل کردم اره بعد عمل درد شدید داشتم با وجود پمپ درد وقتی به هوش اومدم باعق زدن خودم بیدار شدم
کلا خیلی عق زدن درد ناکه بعد عمل
درن هم وصل کردن بودن که در اوردن الان اون بخش به اندازه یه انگشت سوراخه و درد خیلی بدی موقع بلند شدن داشت همش با داخل شکمم بر خورد می کرد و وحشت ناک بود
هر کسی میگه اسونه اینا چرته استرس بالا اوردن و اینکه یهو منگنه باز بشه از همه چیز بدتر هست من کلی یوتوب ویدیو دیدم اینستا دیدم ولی خیلی هاشون دروغ بود
روز قبل عمل هیچ چیزی نباید مصرف می کردم ۱۲ شب به بعد چون من کم کاری ترویید داشتم فقط ۴صبح با اب دهنم گفتن دارو رو بخور که کلا پایین نمیرفت که
رفتم اتاق عمل جوراب واریس هم دادن
بیهوش شدم و هیچی نفهمیدم بعد اینکه اومدم بخش ۲۴ساعت حتی اجازه اب خوردن هم نداشتم
ولی فرداش گفتن چای و اب اونم با قاشق مربا خوری می تونی بخوری
و جهنمی بود برا خودش چای اذیت می کرد و اب چون حجمی که میخورم کمه وقتی قورت میدم هوا تو معدم گیر میکرد و نمی تونستم عارق بزنم
الان روز چهارم عملمه الان دیگه درد ندارم البته امپول هم داده یرای درد باید روانه کلا ۲ لیتر اب مصرف کنم ولی نمی تونم سخته هر یک ساعت ۱۰ دقیقه پیاده روی و هر سه ساعت نیم ساعت چوراب واریس باید در بیاد و مساژ بدیم من تا الان چهار کیلو کم کردم