2777
2789
عنوان

اسلیو

214 بازدید | 12 پست

تجربه من از اسلیو معده من الان چهار روزه عمل کردم اره بعد عمل درد شدید داشتم با وجود پمپ درد  وقتی به هوش اومدم باعق زدن خودم بیدار شدم 

کلا خیلی عق زدن درد ناکه بعد عمل 

درن هم وصل کردن بودن که در اوردن الان اون بخش به اندازه یه انگشت سوراخه و درد خیلی بدی موقع بلند شدن داشت همش با داخل شکمم بر خورد می کرد و وحشت ناک بود 

هر کسی میگه اسونه اینا چرته استرس بالا اوردن و اینکه یهو منگنه باز بشه از همه چیز بدتر هست من کلی یوتوب ویدیو دیدم اینستا دیدم ولی خیلی هاشون دروغ بود 

روز قبل عمل هیچ چیزی نباید مصرف می کردم ۱۲ شب به بعد چون من کم کاری ترویید داشتم فقط ۴صبح با اب دهنم گفتن دارو رو بخور که کلا پایین نمیرفت که

رفتم اتاق عمل جوراب واریس هم دادن 

بیهوش شدم و هیچی نفهمیدم بعد اینکه اومدم بخش ۲۴ساعت حتی اجازه اب خوردن هم نداشتم 

ولی فرداش گفتن چای و اب اونم با قاشق مربا خوری می تونی بخوری 

و جهنمی بود برا خودش چای اذیت می کرد و اب چون حجمی که میخورم کمه وقتی قورت میدم هوا تو معدم گیر میکرد و نمی تونستم عارق بزنم 

الان روز چهارم عملمه الان دیگه درد ندارم البته امپول هم داده یرای درد باید روانه کلا ۲ لیتر اب مصرف کنم ولی نمی تونم سخته هر یک ساعت ۱۰ دقیقه پیاده روی و هر سه ساعت نیم ساعت چوراب واریس باید در بیاد و مساژ بدیم من تا الان چهار کیلو کم کردم 

به سلامتی انشالله چند کیلویید شما ؟ 

دختر که داشته باشی خیال می کشاندت به بعد از ظهر گرم روز تابستانی که گوشواره های میوه ای از گیلاس های به هم چسبیده به گوش انداخته اید همان هایی که هر که بیاویزدشان از شادی لبریز می شودو خنده از ته دل امانش را میبرد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر الان بهتری عزیزم

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
مگه کامپیوترم سیستمم فرق داشته باشه 

من بعد دوسال از اسلیو تا حالا یکبار هم بالا نیاوردم

درن هم نداشتم چون دکترم نمیذاره

پمپ دردم دکتر ما اجازه نمیده میگه تتوع اوره پس نداشتیم

تو اینا که نوشتی فقط درد رو چهار روز اول من داشتم که خیلیا نداشتن

چند ماه اول به عذا هم بیفتی سخته بلع ولی بعد شش ماه یه ادم عادی میشی که فقط نمیتونه حجم زیادی بخوره

الان بهترم بعد از یه ۲۰ روز ولی مشکل قورت دادن هنوز هست همش می افته سر دل ادم

انشالله اين مشكل هم رفع شه عزيزم

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
الان بهترم بعد از یه ۲۰ روز ولی مشکل قورت دادن هنوز هست همش می افته سر دل ادم

سلام کجا عمل کردین کدوم دکتر و چقد هزینش شد؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
من بعد دوسال از اسلیو تا حالا یکبار هم بالا نیاوردم درن هم نداشتم چون دکترم نمیذاره پمپ دردم دکتر ...

نع عزیز من الان شنبه یک ماهم میشه حتی دارو ها اهن و وو غیره رو هم بالا میارم درد ندارم ولی گاهی معدم درد میکنه در حد شدید نع ولی بالا اوردن می میرم یعنی ها