2777
2789

سلام به همگی 

یه سوال ازتون دارم اونم اینکه مگه نمیگن هر کسی حاصل زحمت خودش رو میبینه 

پس من چرا حاصل زحماتم رو نمیبینم 

امتحانات شبه نهایی حتما میدونید شروع شده دبیگه و ما تا الان امتحان شیمی و اربی و امروز ریاضی رو دادیم 

من امتحان شیمی رو واقعا خوب دادم اما معلم شیمیمون امروز اومد کفتش که از نمرات راضی نبوده و اینکه امروز امتحان ریاضی یکی از سوالات اصلا از کتاب نبود و ما واقعا نمونه ش رو ندیده بودیم و اینکه امتحان ریاضی از فصل ۱ تا ۶ بود و به ما بارم بندی داده بودن فصل ۱ و ۶ هر کدوم ۳ نمره و فصل ۲ تا ۵ هر کدوم ۳.۵ اما طبق بارم بندی سوال نداده بودن و بیشترین س.وال از فصل ۴ و ۵ بود. 

من این همه دارم تلاش میکنم منظم باشم برنامه ریزی میکنم هدف گذاری میکنم از خوابم میزنم الان دیروز پریروز رو کلا نخوابیدم و امروز هم از 4 صبح هستش که بیدارم  البته دروغ چرا بعد از ظهر دو ساعت خوابیدم ولی امتحان ریاضی رو فکر میکنم ۱۵ یا ۱۶ بشم آخه واقعا بنظرم حقم نیست با وجود سختی هایی که به خودم میدم فکر نکنید ها ریاضیم ضعیفه اتفاقا برعکس. 

آیا کسی مثل من هست؟ 

این هم بگم درباره خودم که کلاس دهمم رشته م ریاضی فیزیکه و توی مدرسه نمونه دولتی درس میخونم. 

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم همین که نمونه قبول شدی یعنی کارت درسته... 

من متاسفم و نمیدونم چی باید بگم به این بی نظمی اموزش و پرورش

ولی قشنگ من، شبه نهایی اصلا مهم نیست دورت بگردم 

میشه دعا کنید واسه آرامشم....صد برابر به خودتون برگرده الهی

توی دبیرستان هیچکس 20 نمیشه خیلییی کمممم پیش میاد 

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن
عزیزم چرا من دبیرستانمو با ۱۹.۹۱ تموم کردم دیپلمم اونجور بود 

عزیزم ذکر کردم خیلی کم پیش میاد 

شما چه سالی دیپلم گرفتید؟ 

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن
عزیزم همین که نمونه قبول شدی یعنی کارت درسته...  من متاسفم و نمیدونم چی باید بگم به این بی نظم ...

خدا نکنه ممنون که دارید بهم انگیزه نیدید ولی واقعا خسته شدم فقط از یه جهت وخوشحالم اونم نه خوشحال یه جورایی انگیزه که همه کلاسمون مثل منن اگه بالاتر از من بود لولشون سکته میکردم 

یعنی یکی دو نفر هست 😅

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻