2777
2789

دلم میسوزه برا شوهرم هرچی کار میکنه بازم دخل و خرجمون به هم نمیخونه...نمیتونین یه شغل که توی خونه بتونم انجام بدم بهم معرفی کنین؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید سرمایه د داشته باشی گلم 

من نه زبونشو دارم که بخوام وسایل بفروشم نه جاش رو دارم...مثلا منظورم تایپ ترجمه از این چیزا هست اما هزچی تاحالا پیدا کردم همش کلاهبرداری بوده

من نه زبونشو دارم که بخوام وسایل بفروشم نه جاش رو دارم...مثلا منظورم تایپ ترجمه از این چیزا هست اما ...

حتما که لازم نیست مغازه داشته باشی یا حتما بیان بازدید حضوری !

پیج یا کانال بزن توی شبکه های مجا.زی

و فروش اینترنتی داشته باش

هزینه ارسال رو هم از مشتری بگیر 

باید ببینی خودت چه هنر یا .. ای داری اشپزی ، ساخت دکوری و وسایل تزئینی ، اکسسوری ، خیاطی و .. خیلی ...

ببین دوتا بچه کوجیک دارم وقتشو نمیکنم که بخوام خیلی وقت بزارم مناسفانه حوصلم هم کم هست فکر نکنم بدردم بخوره اینکار...اگر مثلا کار تایپ و ترجمه و اینا بتونم پیدا کنم خوبه